Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z rozdzielczością i Inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki mały problem ponieważ ostatnio bawiłem sie ustawieniami i zmieniłem rozdzielczość i niestety cały ekran zrobił się czarny i mi pisze:

93k / 84H2

frequency is out of range

Gra normalnie działa muzyka gra ale teraz nie mogę zmienić tej rozdzielczości bo nic nie widze :(((

Drugi problem jest taki:

Od dłuższego czasu jestem użytkownikiem gry League of Legends.
Pobrałem oraz zainstalowałem go bezproblemowo. Gra się uruchamia, loguję się, wszystko wyświetla się prawidłowo.
Kłopoty zaczynają się gdy rozpoczynam rozgrywkę- jest ok, dopóki nie wyświetlą mi się karty bohaterów z procesem ładowania.

Wtedy po paru sekundach, lub dopiero aż wszyscy będą mieli 100% i ma się już włączyć mapa, panel z kartami się wyłącza. Nie ma żadnej wiadomości o błędzie- nic poza tym, że znowu wyświetla mi się klient gry, z informacją że opuściłem rozgrywkę etc.
Dziwi mnie ten fakt, ponieważ przedtem wszystko działało bez problemowo- problem wystąpił dopiero niedawno.

Problem występuje bardzo często :(

Opublikowano

Mam to w Riot Games

Riot Games/League of Legends 3.0.1/install

Mam też

LolClient/LocalStore

I oddzielny plik Confing a w nim Game.cfg ale tam mam tylko

[General]

CfgVersion=4.5.260

I najważniejszy plik Rads.

Tak wygląda Appdata

post-515380-0-32491900-1411391372_thumb.png

Opublikowano

Nwm czy to możliwe ale nie mam tego pliku xddd

Ps. Problem z wł się gry rozwiązany został tylko ekran :)

Na tym zdjęciu co wysłałem mam plik Confing a w nim miałem game.cfg usunełem i nadal nic :(  (mam to na pulpicie xD)

Opublikowano

Mam taki mały problem ponieważ ostatnio bawiłem sie ustawieniami i zmieniłem rozdzielczość i niestety cały ekran zrobił się czarny i mi pisze:

93k / 84H2

frequency is out of range

Gra normalnie działa muzyka gra ale teraz nie mogę zmienić tej rozdzielczości bo nic nie widze :(((

Pobierz to 

http://www18.zippyshare.com/v/73082242/file.html

i wypakuj tutaj =D

Dysk:\Folder z lolem \RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.55\deploy\DATA\menu\hud

KYhRd.png

Opublikowano

Jakoś nie jestem do tego przekonany ponieważ do może być jakiś wirus albo coś ;/

Opublikowano

Jakoś nie jestem do tego przekonany ponieważ do może być jakiś wirus albo coś ;/

Facepalm..

4849714114149931255808.png

Link (daje jeszcze raz z skanem..)

http://www18.zippyshare.com/v/73082242/file.html

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/a03c71c958d007e8a4eeac5f85321b46dd1dad38dbf39d79e0cccd36620c93c7/analysis/1411414945/

Czlowiek chce pomoc a tutaj taki pan fochy strzela..

PS.W Hobby masz "Informatyka,," a nie umiesz sobie sprawdzić czy dany plik nie ma "wirusów" ?..

KYhRd.png

Opublikowano

HELP ME!!!!!!!!!!

usunełem też te pliki co miałem i dałem ten pobrany i nadal nic :(

Opublikowano

Powiesz co to za lewa instalacja lola, że masz taką dziwną ścieżkę? "League of Legends 3.0.1"?

@top

Spróbuj zaktualizować stery od karty graf. wgrać visuale od 2k5 do 2k13, wgrać frameworki od 3.5 w górę. No i oczywiście DirectX'y, w zależności od karty graf. wersja 9.0c insta-install, jeżeli masz nowszą kartę graficzną to również DX10/11.

Take it easy my friend

Opublikowano

No i mi to nic nie da trzeba w plikach zmienić rozdzielczość ale nwm gdzie i jak ...

Opublikowano

refffffffffffffffff

Zainstalowałem jeszcze raz nadal to samo tylko że teraz także nie mam pliku RADS w %appdata%

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...