Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bf4 wygasł

cichutki21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Dawno temu usunąłem bf4 z komputera, ale po długim czasie postanowiłem wrócić do gry, ale niestety w originie pokazuje, że sesja wygasła...a podczas instalacji wyskakuje, że kod został już użyty. Można coś z tym zrobić by nie kupować po raz drugi gry ?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngcichutki21

Niema opcji aby usunęło ci BF4 jak go kupiłeś przynajmniej w edycji cyfrowej.

Co do twojego problemu wyjaśnienia są 2.

1. Albo grałeś kiedyś w wersje Beta i po prostu jest ona teraz niedostępna.

2. Grałeś w BF4 korzystając z darmowego tygodnia gry który po prostu już tobie wygasł.

Ale jak jakimś cudem ci zniknęła z katalogu i nie możesz grać to napisz do suportu:

Jak kupiłeś wersje elektroniczną to wyślij im nr zamówienia i niech naprawią.

Jak kupiłeś wersje pudełkową to nie wiem prześlij im skan zakupu/ czy czegoś tam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli kupiłeś wersję pudełkową, zwróć sie do supportu. Najlepiej jakbyś miał paragon jako dowód zakupu. Sam tak miałem, że jak kupiłem bf3 na ps3 w premium edition nie działał mi online pass to wymagali zdj z paragonem. Całe szczęście, że go miałem. Jeżeli kupujecie gry w sklepach, zawsze warto zachować paragon i wsadzić go do pudełka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...