Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woj Body Vs Sura Bm (Pomoc)

DUDSON1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chodzi mi o to że gram wojem body a moi znajomi grają surami BM gramy ofc na privie (LocMt2). I chciał bym zrobić tak żeby mieć duże szanse w walce z nimi. Znajomi mają full absek na mnie + sporą ilość inta. Ile mogę mieć max abs na surę.I jakie bony działają powinienem mieć. I jeszcze jedno czy to prawda że bon na mistyki działa na sury bo ktoś mówił że sura to mistyk i ten bon jego dotyczy.Z góry thx

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W sumie na jakas profesje mozna miec cos kolo 100% chyba bez KD

S7 = Almanach... 4 eVer :D

Klasa: Ninja

Profesja: Dagger

Królestwo: Jinno

Level: 50+

Nick: PowahOfBanan

Jak nie wiesz co dać to może pomoże to że... zbieram -!

Opublikowano

Tutaj powinieneś wybrać Mentala i wszystko na krytyk i ludzi i oczywiście na sure, będzie tylko duchowe i sury nie ma:) Na codzień grywam Sura WP, i Body nie ma żadnych szans z moimi abs z wira po 1-2k... Mental ma większe szanse. Wiec polecam najpierw zmienić Profke

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

W 6 i7 bonach full absow i przeciwko surki, czyli np 5% odp na surkę i 15 przeciwko surce, full absow na magie, full na ludzi, full hp i krytyka i nie masz prawa rpzegrać. ; ]

A jeżeli nauczysz się jeszcze używać buga na wir, to położysz nawet chinczyków. ; D

beztytuuwxp.png

Hihihihi ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...