Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Slaba forma

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz nie wiem co jest ze mi tak kiepsko idzie. Kiedys dawalem rade wygrywac wiekszosc meczy i mialem wrazenie ze jestem glowna osoba ktora decyduje o tym zwyciestwie. Teraz to jakis koszmar co gra to przegrana. Jestem aktualnie w Gold II 0 lp a bylem w G I 

Zaczynajac od tego ze dobiera mi sojusznikow z o wiele nizsza dywizja , czesto slabszych graczy , afkow. Moje glowne role to adc/ suport problem w tym ze jesli gram adc to mam slabego suporta ktory nie broni albo nie pomaga , tak samo jak gram suportem to adc jest kiepski  a konczac na tym ze sam czasem gram slabo.

Nie wiem w czym lezy blad. Macie moze jakies rady? Czy moze powinienem darowac sobie ta gre bo wchodzenie i granie 3 gier  gdzie kazda konczy sie porazka nie jest zbyt fajne.

u1lc.png
Opublikowano

Zrób sobie przerwę tydzień, ochłoniesz, głowa Ci odpocznie.

U mnie działało, przerwa 3 tyg i G5 -> Plat V, potem przerwa 2 tygodnie i P5 -> P2

Opublikowano

Bo to jest popierdolona gra.

Co z tego że wygrasz linie jak wszyscy inni w teamie nafeedują.

Najlepiej grać w nocy bo nie ma takich kapci jak za dnia,

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Tak jest jak na siłe grasz kilka rankedów dziennie, odpocznij trochę i wróć do gry za 2-3 tygodnie. 

Co do słabych sojuszników - nie możesz wszystko zrzucić na nich, to nie jest tak, że gra specjalnie dopiera Ci słabych zawodników do gry. Wine za przegraną możesz wziąć tylko na siebie.

Mam jeszcze jedną rade - znajdź sobie kogoś do grania duo rankedów, najlepiej żebyście mieli kontakt na teamspeaku, skype etc. wtedy (jeżeli oboje umiecie grać) to spokojnie będziecie wygrywać mecze nawet jeżeli reszta drużyny to "feederzy". 

Opublikowano

Taka rada, może uznasz to za trolla, ale w niższych ligach działa duo top (polecam setup riven + nidalee), w 10 minucie bierzesz turret od inhibitora, 2v2 na topie jeżeli jungler wpadnie nie masz szans przegrać, chyba że kompletnie nie ogarniasz nidki/ rivenki, a jeżeli schodzą po Ciebie z innych lane to Twój team ma praktycznie auto push, bierzecie obaj flash + teleport i jazda, jest fun, a ta taktyka serio czasami działa, w większości przypadków w sumie :D tylko żeby to grać musisz mieć ogarniętego ziomka, sam wiedzieć o co chodzi w tej grze no i jakiś ts/skype, spróbuj :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

Osobiscie tez mnie w*****a + mmr w diamencie i -32LP za gre a win 14LP smiech..

Polecam ci odpoczac albo inna giere pykac np. tak jak ja w cs:go(ino ja nonskill)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Ostatnio po 2 miesięcznej przerwie ( w tym jeden rozegrany ranked ).

Wróciłem do gry i tak jakbym lepiej grał postaciami.

Teraz optymistycznie podchodzę do gry.

Wbiłem ostatnio 99 LP G5, no i trafiły mi się takie asy że spadłem do 0, i znów odrabiam straty.

Opublikowano

Wyjdź pograć w piłkę ze znajomymi, ogólnie odłóż komputer na kilka dni, weź kumpli na jakiś sok czy piwo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...