Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbugowane Postacie Csyt2

Nalo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od 3 dni mam zbugowanego wojownika z 66 lv. i PRO stalką +9. Wpisywałem w google "Csyt2 jak odbugować postać" i na YouTube to samo, ale lipa. Więc zwracam się do was czy macie jakieś pomysły na odbugowanie postaci? Ostatecznie mogę czekać na restart, ale kiedy to nastąpi?

Więc jeśli ktoś zna sposób, który działa i odbuguje postać to proszę o podzielenie się ze mną (i innymi ludźmi z zbugowaną postacią) tą informacją.

Daj mi + to nic nie kosztuje

Opublikowano

Csyt2 nie jest off a jeśli chodzi o chińskiego to ściągam już, ale nadal czekam na nowe propozycje odbugowania postaci.

Opublikowano

Pewnie siedziałeś w mieście. spróbuj lognąć się po północy gdzie ilość graczy zmniejszy się wtedy może ci się uda.

@Edit

A co do chińskiego clienta to nic nie zmieni bo to tylko client xD

Opublikowano

Bam_604 niestety nie siedziałem w mieście lecz teleportowałem się z świątyni hwang do m1 NA KONIU. I wtedy BlueBlueSky polecił mi wciśnięcie gdy będe widział świat. Tak też zrobiłem i zadziałało lecz po 5 sekundach mnie wywaliło i problem nadal mam, ale nie jestem na koniu.

PS: Czy to prawda że jutro (4.04.10) będzie restart?

PS2: Siedzieć do północy? Dzisiaj może posiedzę do północy o ile nie zachce mi się spać xD

Edit:

Czy działa taki sposób (ktoś sprawdzał?)

1. Logujemy się

2. Wybieramy zbugowaną postać.

3. Gdy będziemy widzieć świat wciskamy enter i piszemy byle co np: idzfsaoah.

4. Gdy nas wywali znowu wracamy i mamy postać odbugowaną.

Opublikowano

Podczas ściągania csyt2 miałem jakieś błędy. Jak ktoś zna jakieś sposoby na odbugowanie postaci to bardzo proszę o napisanie tego sposobu.

Edit:

Czy taki sposób jest skuteczny ?

1. Ustawić w mh byle jakie namiary na zbugowanej mapce.

2. Wejść do gry.

3. Zalogować i wybrać postać.

4. Podczas ładowania wciskać w mh teleport.

5. Po przeniesieniu nas w dowolne miejsce i wywaleniu wchodzimy jeszcze raz i mamy odbugowaną postać.

Opublikowano

Przepraszam za double posta, ale ja bardzo chce odbugować sobie postać. Mam parę pytań:

- Kiedy będzie restart serwera csyt2 ?

- Jak można sobie odbugować postać na csyt2 ?

Opublikowano

Zedytuaj posta albo napisz jeszcze raz a po polsku bo ja nie rozumiem co tam napisałeś.

Opublikowano

Jak byłeś na koniu to jak sie co dopiero zalogujesz i będziesz widział tło wciśnij ctrl+h to spowoduje zejście z konia wywali cie i potem już sie normalnie zalogujesz jeśli komuś pomogłem bardzo prosze o 5* i MINUSY BARDZO DUŻO MINUSÓW :P

Opublikowano

Dałem Ci minusa bo nie czytasz postów tylko od razu walisz posta.

Bam_604 niestety nie siedziałem w mieście lecz teleportowałem się z świątyni hwang do m1 NA KONIU. I wtedy BlueBlueSky polecił mi wciśnięcie gdy będe widział świat. Tak też zrobiłem i zadziałało lecz po 5 sekundach mnie wywaliło i problem nadal mam, ale nie jestem na koniu.

PS: Czy to prawda że jutro (4.04.10) będzie restart?

PS2: Siedzieć do północy? Dzisiaj może posiedzę do północy o ile nie zachce mi się spać xD

Edit:

Czy działa taki sposób (ktoś sprawdzał?)

1. Logujemy się

2. Wybieramy zbugowaną postać.

3. Gdy będziemy widzieć świat wciskamy enter i piszemy byle co np: idzfsaoah.

4. Gdy nas wywali znowu wracamy i mamy postać odbugowaną.

Opublikowano

@up kto niby ja nie czytałem? jeśli tak to ty chyba nie doczytałeś sie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...