Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyrzuca serwer!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam taki proble niektórzy gracze nie moga wejsc na serwer, Maja ciagle logging in, bledow w konsoli nie ma. Ciagle bylo tak samo jak tydzien temu nic nie zmienialem na serwerze. Pisalem do sored.pl ale oni mi odpisali ze to nie jejich wina...

Opublikowano

Ale na serwer nie może wejść nikt ? czy tylko jedna osoba i czy używasz spigota ode mnie ?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Ale problem pojawia się wtedy kiedy np jest 10 osób online i próbuje wbić 11? czy nie ważne ile osób jest online? a pluginy usuwaliście? na czystym serwerze spigot patrzeliście? I czy to się dzieje danym użytkownikom np tylko Władkowi Cześkowi i Maćkowi? czy to też nie wchodzi w grę?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...