Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy byla ostatnia aktualizacja refów? / JAYCE META - DZIS

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bylo chyba aktualizacji od 2 dni czemu! akurat wtedy kiedy zrobiłem refy :C? o której godzinie są aktualizacje najczęsciej i co ile???

I co myślicie o jayce bo kupiłem go własnie dobrze mi sie gra nim na topie zagrałem ostatnią gre na yasuo grałem def nawet fajnie mi sie grało, yasuo tylko z Podrzuconego Q mógł mnie uderzyć mój lolking: http://www.lolking.net/summoner/eune/38797067 zamierzam go mainować co poprawić w buildzie? ITP

Opublikowano

Boże, trudno przeczytać na tej samej stronie że refy się aktualizują do 72h?
Za brak myślenia warny powinny być

Proszę Cię..
bo to są ludzie, żeby pomagać, nie wymądrzaj się :)

W czym mamy mu pomóc, w czytaniu?

Opublikowano

Boże, trudno przeczytać na tej samej stronie że refy się aktualizują do 72h?

Za brak myślenia warny powinny być

Proszę Cię..

bo to są ludzie, żeby pomagać, nie wymądrzaj się :)

Co do buildu Jayce, to polecam zmienić BT na black cleaver + jakiś deffensywny itemek, guardian, albo banshee. 

Opcjonalnie grając na postać AP, powinieneś składać malmortiusa 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

refy są aktualizowane w godzinach 23-24 

też to zauważyłem, kiedyś refflinki były aktualizowane przewaznie bardzo szybko po zdobyciu, teraz zrobili tak, że właśnie 22-24 są aktualizowane i nie piszcie ze w sobote i niedziele nie działa, bo codziennie w nocy robie sobie po 12 i normalnie dodaja w weekend ale zawsze we wspomnianych przeze mnie godzinach

Opublikowano

Tak co do Jayce'a nie składaj tego gównianego Essence Reavera skoro skladasz kropelke i z niej manamune.. Ten item jest beznadziejny.

Jayce'a składaj jak Khazia (nie wliczając lizarda). Czyli potrzebujesz brutalizera (z niego robisz youmuu), LW, BT, manamune i jakiś defensyw item.

nie napisałem Ci co po kolei składać ale wiadomo, że szybko kropelkę, brutalizera, jakieś butki, robisz youmuu, LW/BT (zależy) i jak już masz wystackowaną łezkę to bierzesz manamunę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...