Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Będzie czy nie?

Linush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będzie ta wojna Wszyscy-Rosja? Ale tak na prawdę, nie da dla żartów, od paru dni zaczynam się obawiać a wręcz bać, co będzie jeżeli ...

Jakieś nowe informacje macie czy coś ciekawego?

Opublikowano

Przecież mamy pasze i neo, więc zluzuj majty :X

Tylko tutaj nie ma banana, mida, shorta, TS'a, 30 rund/żyć, broni zabijającej na 1 strzała.

Opublikowano

I co? Co Ruskom da podbicie polandii? Dodatkowe plantacje cebuli?

Jak mi dasz wejść do głowy psychopaty aka. Putina to Ci powiem, ale z tą cebulą to ma jej już dużo u siebie. Grasz w CS:GO - rozgrzewka = RU: ty j****a kurvo skończ blokować (dodatkowo z takim perfidnym akcentem).

Opublikowano

Może dojść, bo USA tak samo jak UE jest bankrutem i tak samo jak Hitler chce zrobić wojnę, żeby ukryć długi.Cały ten cyrk na Ukrainie został zrobiony przez Zachód a nie przez Rosję, ale tępy lud włącza telewizje i słuchaa mediów, które w 98% są kierowane przez Niemców.

Opublikowano

Może dojść, bo USA tak samo jak UE jest bankrutem i tak samo jak Hitler chce zrobić wojnę, żeby ukryć długi.Cały ten cyrk na Ukrainie został zrobiony przez Zachód a nie przez Rosję, ale tępy lud włącza telewizje i słuchaa mediów, które w 98% są kierowane przez Niemców.

To czyli, że jak? Putin nie chce nas tylko USA?

Opublikowano

To czyli, że jak? Putin nie chce nas tylko USA?

Czytaj ze rozumieniem.Napisałem, że USA chcą wojny, bo są po prostu bankrutem, jeżeli nie wierzysz, że "takie" państwo jak USA może zbankrutować, to poczytaj o ich długach.W krajach UE, w tym w Niemczech, też jest jedna wielka katastrofa gospodarcza.A propo, UE już nas ma od dawana, Niemcy i Ukraińcy nadal mają roszczenia do polskich ziem, a nie Rosja.Krym był rosyjski, ale Chruszczow przyłączył go do Ukrainy (wtedy jeszcze USRR) jako prezent, bo sam miał ukraińskie pochodzenie.Na Krymie ponad 80% ludności to Rosjanie, parlament Krymu jednomyślnie poprosił Rosję o pomoc, więc to nic dziwnego, że w końcu wrócił.Co do Polski, to teraz jest wzięta w kleszcze, bo od Zachodu ma Niemcy z roszczeniami o ziemie a od wschodu Ukraińców również z roszczeniami.

Opublikowano

Czytaj ze rozumieniem.Napisałem, że USA chcą wojny, bo są po prostu bankrutem, jeżeli nie wierzysz, że "takie" państwo jak USA może zbankrutować, to poczytaj o ich długach.W krajach UE, w tym w Niemczech, też jest jedna wielka katastrofa gospodarcza.A propo, UE już nas ma od dawana, Niemcy i Ukraińcy nadal mają roszczenia do polskich ziem, a nie Rosja.Krym był rosyjski, ale Chruszczow przyłączył go do Ukrainy (wtedy jeszcze USRR) jako prezent, bo sam miał ukraińskie pochodzenie.Na Krymie ponad 80% ludności to Rosjanie, parlament Krymu jednomyślnie poprosił Rosję o pomoc, więc to nic dziwnego, że w końcu wrócił.Co do Polski, to teraz jest wzięta w kleszcze, bo od Zachodu ma Niemcy z roszczeniami o ziemie a od wschodu Ukraińców również z roszczeniami.

Wystarczyło napisać, że jesteśmy w jednej wielkiej d... :)

Opublikowano

Pierdolicie, a wojny i tak nie będzie, bo nikomu się to nie opłaca.

Na pocieszenie dodam, że nawet jakby była, to Putin odpali atomówki i i tak nie zdążymy spierdolić, więc korzystajcie z życia i wyjebane w wojenki. ;)

Opublikowano

Ostatnio w mediach o tej całej wojnie coś ucichło, ale jak to powiedział Putin "Gdybym chciał to wojska Rosyjskie w 2 dni byłyby w Berlinie, Wilnie, czy Warszawie" .

Opublikowano

nawet jeśli będzie to zamartwianie się tym nic ci nie da, jak to czytałem w pewnej książce, najlepszym sposobem na szczęśliwe życie jest po prostu żyć i przyjmować wszystko jakim jest ;) bo takie ględzenie ci nic nie daje oprócz niepotrzebnego stresu

Opublikowano

aktualnie cicho o rosji, więc nie ma co się bać. gdyby chcieli nas zaatakować to już dawno by to zrobili

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jeśli chodzi o Putina to ma on najebane w głowie i atomówki to jedyna jego szansa na wygraną, bo w normalnej wojnie nie ma szans z samym USA, a do tego dochodzą inne silne państwa jak Niemcy czy Anglia. To, że nie ma szans z USA wnioskuję z tego, że mają podobną ilość żołnierzy, ale USA wyjebało w armie 4x więcej hajsu niż Rosja i ich armia jest lepiej wyszkolona. Bardziej realnym zagrożeniem są chyba Ci dżichadżyści, ale to też moim zdaniem jest bez sensu, że oni z armią liczącą około 30 tysięcy żołnierzy (dla porównania USA i Rosja mają po około 800 tysięcy, a Polska 100 tysięcy) grożą całemu światu. Jeszcze niedawno się tym przejmowałem, ale już mam wyjebane, co będzie to będzie. Jak już ma być wojna i mam zginąć to bym chyba wolał przez Putina który robi to dla władzy hajsu itp. niż przez pojebów z Islamu, którzy zabijają dla religii.

Opublikowano

Wątpię, że ma być jakaś wojna. Nikomu się to nie opłaca, teraz nawet ucichło. Głównie to media robią szum i ludzie potem panikują, a tematy na forum o wojnie zaczynają być tak samo nudne jak zawsze te o końcu świata (przykładowo 2012).

Opublikowano

USA bankrutem hahaha!!!! :D

to żeś dojebau po całości :)

oni mają tyle kasy że już planują wysłanie nowych maszyn badawczych na Marsa a ty pier_dolish o długach :D

Gdzie to wyczytałeś że ze USA ma długi? na WP czy w Interii? a może na Kundelku aka Pudelku?

Niemcy tez w kryzysie? :)

chłopie oni z roku na rok mają coraz więcej kasy.. a ich gospodarka ciągle idzie do góry.

Polska dzięki ostatnimi imprezami które odbywały się w naszym kraju (EURO i MŚ) gospodarka idzie w górę że aż miło :)

coraz więcej firm zagranicznych wprasza się do Polski dzieki czemu takie nieuki jak Ty będą gdzie miały kopać rowy

Po drugie od kiedy wojny przynoszą zyski :D ????????

Widać że jeszcze nie dotarleś do II klasy gimnazjum bo gdybyś tam był to byś wiedział że wojny nie przynoszą zysków tym bardziej w tych czasach bo jak bomba pierd_olnie to nie będzie co zbierać.

Rosja leci w chu_ja z tym Krymem a nie USA napędza afere.. :D

Ruskie kur_wy chcą być jeszcze większe na mapie.

Polska tak samo może wpaść na północny-wschód naszego kraju gdzie jest "kawałek Rosji" i go zabrać?

Ruskim należy się wpier_dol i dostaną wcześniej czy później mam nadzieje że ja wtedy będę już wypoczywał w piachu :) bo nie mam zamiaru oglądać Ruskiej patologii

PS. Rosyjskie suki nawet kupiły MŚ piłki nożnej 2018

Opublikowano

Polska zabrać kawałek Rosji? Wtedy Putin by na pewno wziął się za Polske, ale na powaznie, a nie takie pierdolenie o szopenie jak na Ukrainie. Polska powinna siedziec cicho, bo c***a moze zdzialac i co najwyzej zniknac z mapy znowu 

Opublikowano

Polska zabrać kawałek Rosji? Wtedy Putin by na pewno wziął się za Polske, ale na powaznie, a nie takie pierdolenie o szopenie jak na Ukrainie. Polska powinna siedziec cicho, bo c***a moze zdzialac i co najwyzej zniknac z mapy znowu

Putin - głowa panstwa takiego kraju jak Rosja?

Jak ten śmieć wygląda?

ma ~70 lat a wozi się z dupcią, modelką jakąś która kariere zrobiła przez łóżko bo z ryja modelki nie przypomina :)

Wyobraź sobie że Bronisław Komorowski ma żonę w wieku 25 lat :D

jak by to kur_wa wyglądało?

Ktoś takiego człowieka traktuje poważnie?

#NIE SONDZE :)

Tak właśnie jest z Putinem..

przecież tam w USA pewnie beke z niego mają w White House :D

a Putin nie ma jaj jak Stalin żeby kogokolwiek atakować na poważnie..

przecież Rosyjskie wojska nie chcą wojny tylko Putin ją chce.. więc niech bierze za kałasznikowa i wbija do Polski solo to go w częściach wyniosą jak Tupolewa.

Opublikowano

oni mają tyle kasy że już planują wysłanie nowych maszyn badawczych na Marsa a ty pier_dolish o długach :D

Gdzie to wyczytałeś że ze USA ma długi? na WP czy w Interii? a może na Kundelku aka Pudelku?

chłopie oni z roku na rok mają coraz więcej kasy.. a ich gospodarka ciągle idzie do góry.

Polska dzięki ostatnimi imprezami które odbywały się w naszym kraju (EURO i MŚ) gospodarka idzie w górę że aż miło :)

coraz więcej firm zagranicznych wprasza się do Polski dzieki czemu takie nieuki jak Ty będą gdzie miały kopać rowy

Widać że jeszcze nie dotarleś do II klasy gimnazjum bo gdybyś tam był to byś wiedział że wojny nie przynoszą zysków tym bardziej w tych czasach bo jak bomba pierd_olnie to nie będzie co zbierać.

Polska tak samo może wpaść na północny-wschód naszego kraju gdzie jest "kawałek Rosji" i go zabrać?

Ruskim należy się wpier_dol i dostaną wcześniej czy później mam nadzieje że ja wtedy będę już wypoczywał w piachu :) bo nie mam zamiaru oglądać Ruskiej patologii

Po pierwsze, sądząc po stylu pisania i ilości emotikonów sam jesteś w bardzo młodym wieku.Dług Stanów Zjednoczonych obecnie wynosi około 18 bilionów, jeżeli nie wierzysz, to możesz sobie to sprawdzić na różnych portalach zajmujących się analizą światowych gospodarek, giełd.Na Marsie wylądują nie Amerykanie tylko Chińczycy, mniej więcej w przeciągu 5-6 lat.Co do Niemiec, to tak samo jak większość Europy mają ujemny wzrost gospodarczy lub prawie równy zero.O tym także możesz poczytać.

O "kopaniu rowów" się nie wypowiadaj, bo gdyby nie ci prości "robole", którymi tak bardzo gardzisz nie miałbyś swojego domu, dróg, autostrad, czy chociażby chodnika.Po za tym taki "kopacz rowów" zarabia przykładowo w Norwegii 3 x więcej niż prawnik w Polsce i może żyć na naprawdę dobrym poziomie wykonując prostszą robotę.

Chyba nie masz zielonego pojęcia o wojnie, bo wojna w tym przypadku nie będzie polegała na doszczętnym zniszczeniu terenu tylko na jego przejęciu.Wiadomo.Mogą zostać zniszczone jakieś fabryki, ale coś za coś.

Tylko, że w Polsce nie ma autonomicznej republiki takiej jak Krym.

Na Twoim miejscu ważyłbym na słowa, bo nie wiem czy byś te wszystkie obelgi powiedział przed powiedzmy żołnierzem Specnazu.Jak "kozaczyć", to do wszystkich albo do nikogo.

Co do Putina, to było bardzo dobre zestawienie go z Obamą.Poszukaj sobie i dopiero w tedy oceń z kogo można się śmiać.

Opublikowano

Po pierwsze, sądząc po stylu pisania i ilości emotikonów sam jesteś w bardzo młodym wieku.Dług Stanów Zjednoczonych obecnie wynosi około 18 bilionów, jeżeli nie wierzysz, to możesz sobie to sprawdzić na różnych portalach zajmujących się analizą światowych gospodarek, giełd.Na Marsie wylądują nie Amerykanie tylko Chińczycy, mniej więcej w przeciągu 5-6 lat.Co do Niemiec, to tak samo jak większość Europy mają ujemny wzrost gospodarczy lub prawie równy zero.O tym także możesz poczytać.

O "kopaniu rowów" się nie wypowiadaj, bo gdyby nie ci prości "robole", którymi tak bardzo gardzisz nie miałbyś swojego domu, dróg, autostrad, czy chociażby chodnika.Po za tym taki "kopacz rowów" zarabia przykładowo w Norwegii 3 x więcej niż prawnik w Polsce i może żyć na naprawdę dobrym poziomie wykonując prostszą robotę.

Chyba nie masz zielonego pojęcia o wojnie, bo wojna w tym przypadku nie będzie polegała na doszczętnym zniszczeniu terenu tylko na jego przejęciu.Wiadomo.Mogą zostać zniszczone jakieś fabryki, ale coś za coś.

Tylko, że w Polsce nie ma autonomicznej republiki takiej jak Krym.

Na Twoim miejscu ważyłbym na słowa, bo nie wiem czy byś te wszystkie obelgi powiedział przed powiedzmy żołnierzem Specnazu.Jak "kozaczyć", to do wszystkich albo do nikogo.

Co do Putina, to było bardzo dobre zestawienie go z Obamą.Poszukaj sobie i dopiero w tedy oceń z kogo można się śmiać.

o kur_wa filozof :D

zacznijmy od tego chłopcze że USA będzie lądować na Marsie.. nie wiem skąd Ty tych Chińczyków wynalazłeś.. jak oni nawet rakiety nie mają :D

pójdą z buta na Marsa <hahaha> [sYSTEM ROZJE_BANY]

Po drugie chłopcze nie wszystko co w necie to prawda. 18 bilionów długu? chyba cię pojebao taki kraj jak USA z długiem 18 bilionów? ~ masz info z dupy.

Ludzie kur_wa siedzicie cały dzień w necie i szukacie sensacji pisanych przez gazety które napiszą wszystko żeby tylko ją kupić lub portale które napiszą wszystko co chcecie usłyszeć żeby tylko zeskac kolejnego naiwniaka który będzie czytał ich bzdury pisane na spontanie :D

To co w necie to gowno nie info..

Słyszałeś o tym że Messi w czasie letniego okienka transferowego negocjował już kontrakty z Arsenalem, P$G i Monaco?

Przynajmniej tak twierdziły serwisy sportowe :)

co się okazało Messi w wywiadzie powiedział że pierwsze słyszy żeby gdzieś się wybierał z Barcelony :)

Tak samo jest z długami USA.

dziennikarze napiszą wszystko żeby naj największa liczba osób to przeczytała bo oni właśnie z tych bzdur trzepią mamone.

Więcej prawdy jest w TV niż w necie bo w necie każdy dureń może napisać jakąś bajke, a w TV za wszystko się płaci więc nie pokazują tak takiego syfu co w necie.

Tak samo jak "Ebola" została stworzona przez NASA żeby zabijać ludzi. :D

no kur_wa :) Tylko debil może uwiezyć w takie bzdury..

w Smoleńsku jak było?

jakieś ploty po necie krążyły że Ruscy po tej katastrofie chodzili po tym lesie i dobijali żywych :)

jakich kur_wa żywych jak z samolotu została kupa złomu więc kto by to przeżył

a po drugie zobaczyliby przy sekcji zwłok jakieś rany..

pierd_olą takie bzdury że szok, a Ty pobierasz info z neta więc gratuluje i pozdrawiam.

Opublikowano

zacznijmy od tego chłopcze że USA będzie lądować na Marsie.. nie wiem skąd Ty tych Chińczyków wynalazłeś.. jak oni nawet rakiety nie mają :D

Po drugie chłopcze nie wszystko co w necie to prawda. 18 bilionów długu? chyba cię pojebao taki kraj jak USA z długiem 18 bilionów? ~ masz info z dupy.

Ludzie kur_wa siedzicie cały dzień w necie i szukacie sensacji pisanych przez gazety które napiszą wszystko żeby tylko ją kupić lub portale które napiszą wszystko co chcecie usłyszeć żeby tylko zeskac kolejnego naiwniaka który będzie czytał ich bzdury pisane na spontanie :D

Słyszałeś o tym że Messi w czasie letniego okienka transferowego negocjował już kontrakty z Arsenalem, P$G i Monaco?

co się okazało Messi w wywiadzie powiedział że pierwsze słyszy żeby gdzieś się wybierał z Barcelony :)

dziennikarze napiszą wszystko żeby naj największa liczba osób to przeczytała bo oni właśnie z tych bzdur trzepią mamone.

Więcej prawdy jest w TV niż w necie bo w necie każdy dureń może napisać jakąś bajke, a w TV za wszystko się płaci więc nie pokazują tak takiego syfu co w necie.

w Smoleńsku jak było?

jakieś ploty po necie krążyły że Ruscy po tej katastrofie chodzili po tym lesie i dobijali żywych :)

pierd_olą takie bzdury że szok, a Ty pobierasz info z neta więc gratuluje i pozdrawiam.

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Dlug-USA-wzrosl-o-bilion-dolarow-w-12-miesiecy-7218124.html

Zmazany? To teraz wracaj do książek, bo przeczuwam, że jutro masz kartkówkę z przyrki.Następne dziecko walące bluzgi i próbujące zabłysnąć.

Opublikowano

w Smoleńsku jak było?

Chińczyki nie mają rakiet

+

Więcej prawdy jest w tv niż w necie

Czego się jeszcze dzisiaj dowiem ? 

po drugie jeżeli chodzi o smoleńsk to jak ktoś dostał od nich kulkę w łeb to ucinali mu całą głowę, aby nie było śladu proste

Opublikowano

Chińczyki nie mają rakiet

+

Więcej prawdy jest w tv niż w necie

Czego się jeszcze dzisiaj dowiem ? 

po drugie jeżeli chodzi o smoleńsk to jak ktoś dostał od nich kulkę w łeb to ucinali mu całą głowę, aby nie było śladu proste

hahahha!!!!!!!!!!!

brak mi komentarza.. teraz rozwaliłeś system z tym smoleńskiem :D

@top

wojny nie będzie raczej, a jak bedzie to i tak Rosja przegra..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...