Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"attempting to reconnect" a internet działa

bosyboss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ma ktoś może taki problem jak ja, mianowicie: od kilku dni, w niektórych meczach dostaje mega laga, wyskakuje mi attempting to reconnect i żebym znowu mógł wejść do gry muszę zamknąć lola, rozłączyć i połączyć internet i dopiero włączyć lola, strasznie to upierdliwe, zwłaszcza że idzie przez to dostać w dupe na linie, albo przegrać teamfighta. dodam że internet cały czas działa, siedze na tsie i mogę rozmawiać z ziomkiem, jak zminimalizuje lola na tym lagu, to moge przeglądać strony internetowe, więc net cały czas działa, próbowałem grać na LTE z Playa i na neostradzie, w obu przypadkach jest to samo co utwierdza mnie w prekonaniu że to coś z lolem a nie internetem moim. Może macie jakieś pomysły, ktoś już to miał i jakoś sobie z tym poradził, repair clienta nie pomógł jak coś

Opublikowano

Lol to g... Ja nie raz muszę zrestartować system żebym mógł powrócić do gry. Przed patchem 4.14, 4.15 czy 4.16 było wszystko w porządku i po takim rozłączeniu wystarczyło poczekać chwilę i dalej można było grać bez wyłączania gry czy restartu systemu.

Opublikowano

Ja mam podobnie  tylklo wystarczy ze wyczyszcze lola z procesow i wlacze od nowa. W kazdym razie strasznie jest to upierdoliwe i tak jak mowisz czasami mecz jest przegrany. Myslalem ze tylko u mnie sie tak dzieje .

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...