Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przypomni ktoś nazwę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Z góry uprzedzam, że google i forum  zostało przeze mnie już przeszukane jednak nie jest tak łatwo znaleźć to czego szukam, a wiem, że znajdowało się na tym forum.

Szukam programu który posiadał 2 listy: IP i Prawdopodobne hasła (typu: admin, 123)
i sprawdzał te hasła na serwerach.

Mam świadomość, że włamywanie się na serwer grozi karą jednak nie mam zamiaru wyrządzać na nim szkód tylko jedynie
wykorzystać jego małą cząstkę na chwilową potrzebę (i nie, nie jest to minecraft :D ) a więc całą odpowiedzialność jaką poniosę (mówiąc hipotetycznie) będzie wynikiem i wyłącznie mojej głupoty :).

Z góry dziękuję ;)

Opublikowano

Sprawdzałem THC-Hydrę i to jest mniej więcej to tylko, że tam miałem gotową listę serwerów na których hasła miały być sprawdzane, i tu takie moje pytanie czy w THC-Hydrze można włamywać się automatycznie na więcej serwerów czy to katowanie jednego? jeżeli tak to skąd mogę wziąć listę takich serwerów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...