Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Bo gram w taką gierkę turową duel.gameshow.pl.. wiem tylko tyle, że jest ona napisana w językach PHP i HTML .. dalo by się jakos zedytowac statystyki takie jak siła ciosu itp ? bo tam jest takie cos ze jak się gra to się włącza karte postaci i tam jest siła ciosu obrona itp a mi chodzi o to zeby to zmienic na większe..

pozdrawiam

Rdit: jak sprawdzilem firebugiem ta cala karte postaci co chce tam zmienic statystyki to włączyła się mi zakładka HTML.. więc jak to zmienic??

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=adrianosisko

- Zarabiaj na Smocze Monety za darmo !! Zarejestruj sie na tą stronę i klikaj w reklamy, gdy klikniesz wpisz nice :) Jak mozesz to błagam ale nie usuwaj listu polecającego, czyli to RefID=adrianosisko

Więcej pytan na gg 2682574

Jezeli możesz, daj minusa, a jeżeli chcesz dac plusa to proszę nie dawaj. Nie bądź cham i daj tylko minusa :)

Opublikowano

Niestety ale w grze przeglądarkowej nie zmienisz chyba że masz dostęp do głównych danych , a przypuszczam że nie masz skoro chcesz ulepszyć postać. Dostęp do nich mają Admini i to też nie zawsze bo często dane są za granią :(

1325607230-U48159.gif

• Dodaj nową pozycję...