Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fish Bot by. lalaker1

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319585421-U316606.png

Fish Bot by. lalaker1

1319585492-U316606.png

Fish Bot nie jest mój ja go tylko publikuję.

Autor Fish Bot'a to: lalaker1

Change Log:
08.12.2014 - Released!
08.12.2014 - Updated to v1.0.1
08.15.2014 - Updated to v1.0.2
08.17.2014 - Updated to v1.0.3

Credits:
lalaker1
Mi4uric3

Na tym filmiku jest pokazane jak używać Fish Bot'a:

1319585534-U316606.png

260971411313175316606.png

Video:

1319585591-U316606.png

- Windows Xp x86: Działa!

- Windows Xp x64: Działa!

- Windows Vista x86: Działa!

- Windows Vista x64: Działa!

- Windows 7 x86: Działa!

- Windows 7 x64: Działa!

- Windows 8 x86: Działa!

- Windows 8 x64: Działa!

- Windows 8.1 x86: Nie testowane!

- Windows 8.1 x64 bit: Działa!

1319585614-U316606.png

1319585635-U316606.png

Opublikowano

wrzuć na mega.co albo speedyshare, a nie złodziejskie serwisy z limitem 50kb/s bez premium

NOD32 wykrywa trojana

To go wyłącz bo źle interpretuje kod źródłowy bota.

Opublikowano

To go wyłącz bo źle interpretuje kod źródłowy bota.

31 na 55 antywirusów źle interpretuje? w innych fishbotach jakoś nie wykrywa trojanów

powiedz mi, która funkcja bota odpowiada za to, że jest uznawany za trojana :)

@down

Skoro uważam, że się nie znam (w takim wypadku ty musisz się znać) to dlaczego nie możesz tego wytłumaczyć? Być może masz racje, ale czekam na uzasadnienie, a nie pierdzielenie o złej interpretacji.

Opublikowano

31 na 55 antywirusów źle interpretuje? w innych fishbotach jakoś nie wykrywa trojanów

No nie ma w tym trojana, jak się nie znasz i nie masz pojęcia to się nie udzielaj. Antywirusy źle interpretują kod źródłowy jeżeli wiesz wgl o czy mowa.

Opublikowano

Zobacz moj skan

https://www.virustotal.com/pl/file/c1e47e0be8a2fb6837f41be86e2df55da05c118bd1d1bb1175ad087ba39aae13/analysis/1407862248/

A zobacz na swoj :D

Zrobilem skana i tez mi wyszlo 31/55

@down

Skoro uważam, że się nie znam (w takim wypadku ty musisz się znać) to dlaczego nie możesz tego wytłumaczyć? Być może masz racje, ale czekam na uzasadnienie, a nie pierdzielenie o złej interpretacji.

"tak jest napisany kod" mi tez wykrywa avast ale malware a nie trojana i ja go offam. Mam pare czitkow lalakier1 i wszystkie inne nic nie maja tylko ten.

@DnaloP ponoc sie zna na wirusach wiec niech gada :D czy sciagac czy nie

Opublikowano

Zobacz moj skan

https://www.virustotal.com/pl/file/c1e47e0be8a2fb6837f41be86e2df55da05c118bd1d1bb1175ad087ba39aae13/analysis/1407862248/

A zobacz na swoj :D

Zobacz datę swojego skana a datę mojego do tego pomyśl, że bazy sygnatur wirusów uaktualniły się kilkakrotnie więc zeskanuj jeszcze raz całą tą paczkę co Ty masz i sam zobaczysz :)

@AdrenalinaPL

Nie tylko @DnaloP zna się na wirusach, ja także się znam i wiem czy tam jest wirus czy nie i mówię, że w tym nie ma żadnego trojana bo gdyby był tam na prawdę jakikolwiek wirus to bym go nie udostępniał! po za tym sam swego czasu pisałem różnego rodzaju hacki/boty/mody i przesiedziałem w tym sporo czasu i wiem co z czym się je, więc powtarzam antywirusy źle interpretują kod źródłowy bota! nie ma w nim żadnego trojana czy innego syfu!

Opublikowano

Zobacz datę swojego skana a datę mojego do tego pomyśl, że bazy sygnatur wirusów uaktualniły się kilkakrotnie więc zeskanuj jeszcze raz całą tą paczkę co Ty masz i sam zobaczysz :)

@AdrenalinaPL

Nie tylko @DnaloP zna się na wirusach, ja także się znam i wiem czy tam jest wirus czy nie i mówię, że w tym nie ma żadnego trojana bo gdyby był tam na prawdę jakikolwiek wirus to bym go nie udostępniał! po za tym sam swego czasu pisałem różnego rodzaju hacki/boty/mody i przesiedziałem w tym sporo czasu i wiem co z czym się je, więc powtarzam antywirusy źle interpretują kod źródłowy bota! nie ma w nim żadnego trojana czy innego syfu!

Ja tez co nieco wiem i wiem, ze tam nie ma syfu ktory by zaszkodzil.

Testowalem na ascarial i dobrze dziala :)

Na clientach z zapakowana binka moleboxem nie pojdzie na wszystkich innych powinno smigac

Opublikowano

No nie ma w tym trojana, jak się nie znasz i nie masz pojęcia to się nie udzielaj. Antywirusy źle interpretują kod źródłowy jeżeli wiesz wgl o czy mowa.

a tam gadasz. antywirus dobrze interpretuje kod, tylko ze on nie uzywa swojego glownego mechanizmu do wykrywania wirusow tylko uzywa heurystyki. :)  

plik jest czysty, wiekszosc antywirusow ktore wykryly trojana w tym pliku maja mocno rozbudowana funkcje heurystyki

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...