Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mt2 Levelbot by davixx95

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319585421-U316606.png

[.DE] Mt2 Levelbot by davixx95

1319585492-U316606.png

Levelbot nie jest mój! Ja go tylko publikuję.

Autor levelbota to: davixx95

Na filmiku macie pokazane jak używać bota:

1319585534-U316606.png

9BJMg.png\

Video:

1319585591-U316606.png

Windows 8.1 x64 bit

1319585614-U316606.png

1319585635-U316606.png

Opublikowano

@AdrenalinaPL i metin2, aż musiałem wejść w temat, bo nie wierzyłem xD.

@av

Ma ktoś spolszczenie, bo mój niemiecki nie jest dobrą stroną ;f.

Sam sie zdziwilem, ze wrocil do metina :D

Co tutaj tlumaczyc? Wszystkiego mozna sie domyslec ^^

Wiem co go sprowadzilo do metina :D groszowe zarobki na DL :D

P.S

dziala tylko na systemach x64

sm7vkf.jpg

Opublikowano

WoW

!   C:\Users\Ap\Desktop\Mt2 DE Levelbot by Davixx95 Ver. 1.2.7z: The archive is corrupt

aha

ps mam x64

wczesniej tego nie było: dopiero po rozpakowaniu win rarem:

3970514113987951244767.png

walone malware jeśli sciagacie to na własna odpowiedzialnosc. komp ma zwiechy wyłącza sie podczas odinstalowania tego ale da rade odratowac

ten 2013 to przez time tego programu lub w kompie mam zle ustawione. kompa mam od czerwca 2014

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

22/55 nie za duzo? Pamietam, ze na forum bylo dopuszczalne maxymalnie 12 lecz zwiekszono liczbe antywirusow to dopuszczalne powinno byc max 15-18.

Niby wykrywa avast (aktualnie uzywam i polecam) Gdata (zainstalowalem i blokuje nawet najmniejsze gowno ktore jest wcale nie grozne) eset (wykrywa potencjalnie niepozdane aplikacje czyli to co mu sie nie podoba [ wiekszosc trainerow crack'ow i innych "smieci")

Zaraz pobiore i dam znac co i jak majac avasta zainstalowanego z licencja

Opublikowano

Po dokładnym sprawdzeniu stwierdzam że to wirus. A dokładnie atakujace przeglądarke malware. Kto chce niech pobiera będziecie pózniej miec całe strony reklam by gosave. Wielki szacun dla autora ze chce zawirusowac komputery jak nie gs booster to weibb jakis sie odpala i próbuje instalowac rozszerzenie. Najpierw coś sprawdz a potem dawaj nam i nie na tego typu hosting juz lepiej na bitly przejscie do mediafire. Dodatkowo te malware jest tak upierdliwe ze jak sie chce odinstalowac to sie od nowa instaluje. widac mieli racje ze cie wykopali.

Opublikowano

22/55 nie za duzo? Pamietam, ze na forum bylo dopuszczalne maxymalnie 12 lecz zwiekszono liczbe antywirusow to dopuszczalne powinno byc max 15-18.

Niby wykrywa avast (aktualnie uzywam i polecam) Gdata (zainstalowalem i blokuje nawet najmniejsze gowno ktore jest wcale nie grozne) eset (wykrywa potencjalnie niepozdane aplikacje czyli to co mu sie nie podoba [ wiekszosc trainerow crack'ow i innych "smieci")

Zaraz pobiore i dam znac co i jak majac avasta zainstalowanego z licencja

Avast to jeszcze większe gówno :)

Po dokładnym sprawdzeniu stwierdzam że to wirus. A dokładnie atakujace przeglądarke malware. Kto chce niech pobiera będziecie pózniej miec całe strony reklam by gosave. Wielki szacun dla autora ze chce zawirusowac komputery jak nie gs booster to weibb jakis sie odpala i próbuje instalowac rozszerzenie. Najpierw coś sprawdz a potem dawaj nam i nie na tego typu hosting juz lepiej na bitly przejscie do mediafire. Dodatkowo te malware jest tak upierdliwe ze jak sie chce odinstalowac to sie od nowa instaluje. widac mieli racje ze cie wykopali.

Po dokładnym przeczytaniu Twojej wypowiedzi stwierdzam, że wgl nie masz pojęcia na temat wirusów, więc lepiej zamilcz i się nie wypowiadaj. To nie jest żaden wirus a antywirusy źle interpretują kod źródłowy bota. Nie wiem po co mieszasz temat mojego odejścia z teamu z levelbotem, więc zastanów się wgl co Ty mówisz i wgl Ty nie znasz nawet powodu dlaczego nie jestem już w teamie a głos zabierasz.

Opublikowano

Po dokładnym przeczytaniu Twojej wypowiedzi stwierdzam, że wgl nie masz pojęcia na temat wirusów, więc lepiej zamilcz i się nie wypowiadaj. To nie jest żaden wirus a antywirusy źle interpretują kod źródłowy bota. Nie wiem po co mieszasz temat mojego odejścia z teamu z levelbotem, więc zastanów się wgl co Ty mówisz i wgl Ty nie znasz nawet powodu dlaczego nie jestem już w teamie a głos zabierasz.

Ile razy mam powtarzac że nie mam antywirusa. Skanuje kompa raz na jakis czas okresowo yacem którego na codzien nie używam. Archiwum z tego hostingu jest uszkodzone i przy próbie wypakowania wylatuje syf i zwalnia komputer. Przy sprawdzaniu zainstalowanych programow natknąłem sie na 3 nowe odinstalowałem je po czym nazajutrz były 2 nowe mimo że klikałem ze nie chce wtyczki webbin i tak mi ją na siłe instalowało. Zrobiłem kopie danych i jeszcze raz na fabrycznie nowym obrazie systemu bez antywirusów itp sprawdzilem plik działo sie to samo wiec nie piernicz ze nic tam nie ma. 22/55 to stanowczo za dużo.

PS Nie pisze ze tam jest trojan czy keylogger ale po prostu jak chcesz na takim czyms zarobić to jako "dodatek" program sciągajacy instaluje kilka innych programów. Za coś dostajesz kase tak? za reklamy w mojej przeglądarce a ja sobie tego nie życze tym bardziej że hack jest uszkodzony.

zgł.

Sprawdzał ktoś czy działa na Ravi ? 

już lepszy jest kamer użytkownika L.ike on chociaż działa i przetestowany.

Opublikowano

Ile razy mam powtarzac że nie mam antywirusa. Skanuje kompa raz na jakis czas okresowo yacem którego na codzien nie używam. Archiwum z tego hostingu jest uszkodzone i przy próbie wypakowania wylatuje syf i zwalnia komputer. Przy sprawdzaniu zainstalowanych programow natknąłem sie na 3 nowe odinstalowałem je po czym nazajutrz były 2 nowe mimo że klikałem ze nie chce wtyczki webbin i tak mi ją na siłe instalowało. Zrobiłem kopie danych i jeszcze raz na fabrycznie nowym obrazie systemu bez antywirusów itp sprawdzilem plik działo sie to samo wiec nie piernicz ze nic tam nie ma. 22/55 to stanowczo za dużo.

zgł.

już lepszy jest kamer użytkownika L.ike on chociaż działa i przetestowany.

Ciekawe, że ja korzystam z tego lvlbota i jakoś nic mi się nie zainstalowało ani nic mi kompa nie spowolniło po wypakowaniu tej paczki, więc masz jakieś inny syf Tobie to instaluje, po za tym nie masz antywirusa co czyni Twój komp bardziej podatny na ataki a sama zapora już nie wystarczy. PS. I zmień sprzęt na nowszy a nie na przedpotopowym jedziesz :)

Opublikowano

Ciekawe, że ja korzystam z tego lvlbota i jakoś nic mi się nie zainstalowało ani nic mi kompa nie spowolniło po wypakowaniu tej paczki, więc masz jakieś inny syf Tobie to instaluje, po za tym nie masz antywirusa co czyni Twój komp bardziej podatny na ataki a sama zapora już nie wystarczy. PS. I zmień sprzęt na nowszy a nie na przedpotopowym jedziesz :)

Ciekawe co masz na mysli odnośnie przedpotopowego.Nie mam zadnego acer szita czy lenovo. Nie pisze ze tam jest trojan czy keylogger ale po prostu jak chcesz na takim czyms zarobić to jako "dodatek" program sciągajacy instaluje kilka innych programów. Za coś dostajesz kase tak? za reklamy w mojej przeglądarce a ja sobie tego nie życze tym bardziej że hack jest uszkodzony. Gdy sie pobiera z tej strony to najpierw otwiera program pobierający .exe. Więcej z tego hostingu nigdy nie sciągne pliku.

@Edit

w 5min nie jest mozliwym aby wirusy mi wpełzły do kompa. Ciekawe że teraz postawiłem system na nowo i nic sie nie dzieje.

@ a i istnieje coś takiego jak windows defender przez niektórych nie ceniony ale wraz z nowym updatem(8.1) zaczął masowo dobrze interpretować i wykrywać wirusy. Zapora? na windows xp może to sie sprawdzało.

Opublikowano

Ciekawe co masz na mysli odnośnie przedpotopowego.Nie mam zadnego acer szita czy lenovo. Nie pisze ze tam jest trojan czy keylogger ale po prostu jak chcesz na takim czyms zarobić to jako "dodatek" program sciągajacy instaluje kilka innych programów. Za coś dostajesz kase tak? za reklamy w mojej przeglądarce a ja sobie tego nie życze tym bardziej że hack jest uszkodzony. Gdy sie pobiera z tej strony to najpierw otwiera program pobierający .exe. Więcej z tego hostingu nigdy nie sciągne pliku.

@Edit

w 5min nie jest mozliwym aby wirusy mi wpełzły do kompa. Ciekawe że teraz postawiłem system na nowo i nic sie nie dzieje.

@ a i istnieje coś takiego jak windows defender przez niektórych nie ceniony ale wraz z nowym updatem(8.1) zaczął masowo dobrze interpretować i wykrywać wirusy. Zapora? na windows xp może to sie sprawdzało.

No nic tam nie ma i na niczym nie zarabiam omfg, tym bardziej na jakiś reklamach wtf ? o.O Jak się pobierać nie potrafi to nie mój problem :)

Hack nie jest uszkodzony skoro sam na nim gram i inni ludzie także to jak może działać coś co jest niby uszkodzone ? Jakoś nikt inny nie wymyśla, że to pobiera jakieś programy bo to nic nie pobiera haha :)

No to nie pobieraj już nigdy więcej z tego hostingu, nikt przecież Tobie nie kazał nawet tego robić :)

Otóż się mylisz i nie masz wgl pojęcia na ten temat.

Opublikowano

Dziala bardzo dobrze nic sie nie instaluje, zadne dodatki czy inne smieci.

Ten tam wyzej co nie ma zainstalowanego nawet darmowego antywirusa i dlatego ma smieci na kompie a pozniej narzeka, ze to od czitka

Polecam

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...