Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejsza meta istnieje?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napewno nie lubie być sam na lini, ale na jungli jest mi ok. Napewno tez nie adc, support ujdzie czasami.Zalezy jaki enemy team i jaka postac na topa top może byc. Najbardziej podchodzi mi jungla mid napewno nie bo z dwoch stron moga mnie zgankować :c

Jakie postacie będa dla mnie pasować zeby czuć sie pewnie nimi i dalo sie carrowac malo banowane

Opublikowano

Co?

Nie lubisz być sam na linii, ale nie chcesz grać na bocie.

Jungla jest ok, ale nie bo mogą Cię z dwóch stron zgankować. (?) 

A tak szczerze to nie zrozumiałam za bardzo co masz do przekazania, bo nie używasz znaków interpunkcyjnych i prawdopodobnie większość tego co napisałeś źle odebrałam. Próbuj, graj, sam znajdź to co Ciebie interesuje i zadowala. My Tobie nie powiemy co będzie Tobie frajdę sprawowało. ^^

Opublikowano

POPRAWIONE xD

Nie lubię być samemu na linii, ale na jungli jest OK. Niecierpię adc, ale support czasami ujdzie. Zalezy jaki enemy team, i postać na topa(?). Top może być(?). Najbardziej lubię junglę.

Nie lubię mida bo mogą mnie zgankować z dwóch stron.

Jakie postacie będą dla mnie dobre, abym mógł nimi carry'ować? Mało banowane.

Tutaj chyba chodzi o to kim może grać na jungli aby carryować. :)
Opublikowano

Do jungli to polecam Ci J4 oraz Kha :) J4 ma banalne ganki po 3 lv (a szczegolnie po 6) co daje mu mozliwość wycarrowania każdego lane. Nie potrzebuje dużej farmy, jest bardzo przydatny w TF oraz twardy. Granie nim daje dużo funu :D

A kha hmm... jungla w miarę łatwa, po 6lv naprawdę fajne ganki, duże dmg, rośnie w siłę z upływającymi minutami. Jednak on nie daje mi taką frajdę jak J4 

916741414680034286162.png

Opublikowano

Do jungli to polecam Ci J4 oraz Kha :) J4 ma banalne ganki po 3 lv (a szczegolnie po 6) co daje mu mozliwość wycarrowania każdego lane. Nie potrzebuje dużej farmy, jest bardzo przydatny w TF oraz twardy. Granie nim daje dużo funu :D

A kha hmm... jungla w miarę łatwa, po 6lv naprawdę fajne ganki, duże dmg, rośnie w siłę z upływającymi minutami. Jednak on nie daje mi taką frajdę jak J4 

J4 nie wykierujesz w late jak twoj team bedzie gownem, a Kha zix nie do kazdego teamu pasuje(musi byc frontline) bo bez tego wpadniesz i zginiesz w late.

Elise, J4, Evelynn, Vi, Pantheon. Istny rozpierdol.

Elise jest trudna i wymaga naprawde poswiecenia sporo gier zeby ja dobrze opanowac, Evelynn jest banowana wiec nie ma sensu uczenia sie grac nia, jedyna tutaj postac dobra to Vi bo potrafi naprawde wykierowac gierke sama, zarowno w early jak i w late choc do latwych champow nie nalezy.

@topic

Jezeli jestes silver/braz to polecam pantheona/xina/vi/ poniewaz te postacie w miare sobie radza, panth i xin to postacie ktore nie wymagaja skilla, a maja niezlego kopa i naucz sie grac w jungli od tych postaci.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...