Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer vs Laptop, Playstation 4 wady/zalety

Gruby1230

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Komputer - uniwersalny, części tańsze względem wydajności, zwykle stoi w jednym miejscu bez przenoszenia

Laptop - mobilny, praca na baterii, wydajny laptop to trochę drogi laptop

Playstation 4 - masz pewność, że gra, która jest na PS4 pójdzie Ci na ultra bez ścinek

Opublikowano

Komputer - uniwersalny, części tańsze względem wydajności, zwykle stoi w jednym miejscu bez przenoszenia

Playstation 4 - masz pewność, że gra, która jest na PS4 pójdzie Ci na ultra bez ścinek

Z tym PS4 to poleciałeś, obecne gry na nową konsolę to odpowiednik high na PC'cie, z grami tworzonymi z conajmniej 30 kl/s.

Zależy do czego potrzebny ci sprzęt.

Opublikowano

PS4 na low ciągnie większość gier. Nie wiem skąd masz ultra.

Laptop do gier nie będzie tani ~4,5k

graphic.png
Opublikowano

No na PS4 są gry w ULTRA :) Gra się jak na lapku z integrą.
Laptop super sprawa i równie droga.

Komp jest chyba najlepszą opcją do grania :)

Opublikowano

To co potrzbujesz zależy od twojego trypu życia ;)

Jeśli masz czas na granie i chcesz grac PS4 to fajne rozwiązanie.

Jeśli mieszkasz z rodzicami chodzisz do szkoły duzo siedzisz w domu przed komputer stacjonarka jest najlepsza.

Jeśłi wybierasz się na studia, potrzbujesz mobiloności laptop będzie najodpowiedniejszy.

Ja sam 3 lata temu jak zaczynałem studia w innym mieście do mieszkania zawiozłem blaszaka, przez rok kiedy zjezdzałem na weekend do domu nie miałem co robić gdyz komp zostawa na wynajętym miesznaiu rodzice sami mi podsuneli pomysł laptopa ja byłem sceptyczny... laptopa ehh :P wkońcu kupiłem za póltroa rok tak mi się spodobał że zminiłem na nowsze model i teraz lapka nie zaminił bym na blaszaka :) no chyba że miał bym stałą pracę czy cos, wtedy można pomyśleć chociaz i tak jak z biora do domu lapka można zabrać.

Lapek przydaje mi sie teraz bardzo jak trzeba się pouczyc zabieram go do znajomych każdy ma komputer można notatki czytać czy inne informacjie.

A studiach projekty czy prezentacjie się robi potem trzeba to pokazać grupie, to laptop bardzo się sprawdza.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...