Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Esl

lays997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzamy zagrać Drużyną 2on2 , i stworzyliśmy dzięki temu 3 drużyny podległe żeby każdy miał okazje pograć. I teraz moje pytanie czy jeżeli znajduje się w drużynie głównej jako to czy mogę dołączyć do Drużyny podległej na czas meczu, bo w drużynie głównej będzie grał Lider i Team-captain.

final.jpg

Opublikowano

Z tego co wiem to nie. Jesteś zapisany do 1 drużyny i możesz być tylko w 1 (chyba że różne te tryby, 2vs2, 7vs7 itp.)

Opublikowano

Jeżeli drużyna główna czyli twoja zgłosi sie do rozgrywki to nie możesz wsiąść udziału w drugiej drużynie, ale jeśli nie to możesz grać (jeśli jesteś w składzie) - wyjątkiem są gry w ligach tam możesz grać tylko w jednej. Dokładniej mówiąc jeżeli 1 drużyna nie wystawiła ciebie w składzie do gry to możesz w 2 drużynie startować ale nie możesz grać już w tej 1.

Opublikowano

Witam zamierzamy zagrać Drużyną 2on2 , i stworzyliśmy dzięki temu 3 drużyny podległe żeby każdy miał okazje pograć. I teraz moje pytanie czy jeżeli znajduje się w drużynie głównej jako to czy mogę dołączyć do Drużyny podległej na czas meczu, bo w drużynie głównej będzie grał Lider i Team-captain.