Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] 5410RP COO?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napewno nie lubie być sam na lini ale na jungli jest mi ok napewno tez nie adc support ujdzie czasami zalezy jaki enemy team i jaka ja postac top jak najbardziej podchodzi mi jungla mi napewno nie bo z dwoch stron moga mnie zgankować :c

Opublikowano

Napewno nie lubie być sam na lini ale na jungli jest mi ok napewno tez nie adc support ujdzie czasami zalezy jaki enemy team i jaka ja postac top jak najbardziej podchodzi mi jungla mi napewno nie bo z dwoch stron moga mnie zgankować :c

0 zrozumienia....

Polecam :

TOP - SKT JAX. fajny skin, unikalny. Jax so strong więc poza fajnym wyglądem możesz na lajcie carrować

TOP / MID - Kayle za 1800 rp. Przekozacki skin, najlepszy w grze. Polecam bardzo serdecznie

Jungle - SG Udyr Jeśli chcesz szpanować bądź np. Cesarski Xin zhao <3

Mid - tutaj masz wiele opcji. Np. Zed z SKT (jak ogarniesz zeda to carrujesz), Yasuo ten nowy 

SUPP - Jeśli jest dostępny to pool party leona. a jak nie to Mistrzowski Thresh <3

ADC - polecam Vayne z SKT, nową cait bądź tristane (nie pamiętam która to była. albo strażak albo coś z neonami :D)

rbd2t1.png

Opublikowano

Xin zhao z walczących królestw, vayne dragonslayer, jax nemesis, mecha kha zix, tryndamere ten za 1800, 

Neonowa, posterunkowa Vi, full metal jayce? czy jakos tak, do tristany strażak lub z wyrzutnia rakiet, 

nefrytowy smok wukong, do rengara oba skiny są spoko.

195721405447585377468.jpg

by  @czarnaaa

Jeśli pomogłem, daj lajka :)

Opublikowano

Czasami mam wrażenie, że ludzie wstawiający takie tematy chcą się jedynie pochwalić ilością RP. Kup to, co się Tobie najbardziej podoba dla champa, którym często grasz. ;) My nie znamy Twojego gustu, ani nie wiemy kim lubisz grać. Musisz sam sobie poradzić z tym wielkim problemem. 

Opublikowano

Każdemu się coś innego podoba. Moim zdaniem to:

Top - Mecha Aatrox

Mid - Yasuo w samo południe. Mecha Xerath

Supp. - Głębinowy Tresh 

ADC- Draven Żniwiaż 

"Niewidzialne ostrze niesie śmierć"

„Pogódź się z cieniem... lub zgiń w ciemnościach.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...