Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po jakim czasie VAC Ban

Esprit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostał ktoś z was może bana na VAC w CS:GO? Bo zastanawiam się po jakim czasie teraz się go dostaje 

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Ja dostalem po 2 tygodniach od uzycia hacka, mozesz nawet po paru miesiacach dostac bana ;)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Dostał ktoś z was może bana na VAC w CS:GO? Bo zastanawiam się po jakim czasie teraz się go dostaje 

To już zależy kiedy użyjesz hacka w jakim odstępie czasu. 

Kolejna rzecz to za co ten VAC BAN.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Bo właśnie kiedyś chyba tak było że po jakiś 2 tyg, a ostatnio mój kumpel dostał po 30 minutach za wh. No i tak właśnie się zastanawiam czy nadal po 2 tyg możliwy czy już szybko banują 

Opublikowano

Bo właśnie kiedyś chyba tak było że po jakiś 2 tyg, a ostatnio mój kumpel dostał po 30 minutach za wh. No i tak właśnie się zastanawiam czy nadal po 2 tyg możliwy czy już szybko banują 

Najlepiej abyś wogólę nie czitował , i grał normalnie czysto ( taka rada :) ).

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Świetna rada, czy ja pytałem o to czy mam czitować czy nie? Potrzebuję ten informacji dlatego pytam. 

Opublikowano

@Esprit

Napisałem Ci, że nawet za pare miesięcy możesz bana dostać... To czego Ty jeszcze chcesz?

Poczytaj z resztą na necie skoro nie wierzysz :))

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Najlepiej abyś wogólę nie czitował , i grał normalnie czysto ( taka rada :) ).

Nawet jeśli ktoś będzie chciał czitować i tak będzie więc takie rady zostaw dla siebie :)

Co do bana jestem specem B-) . Aktualnie jadę na 12 koncie (tak cebulaki nie mam co z kasą robić i nie, nie dam biednym dzieciom z afryki. CS ważniejszy) 

Wszystko zależy. Raz dostałem za to że nawet gdy nie byłem w cs a ledwo wszedłem na komputer odpaliłem czita wyskanowali w procesach że coś wpływa na grę i ban. W większości bany szły z czasem (tydzień/dwa) choć jakoś niedawno było tak że podczas meczu dostałem bo AC zrobiło update a jak wiadomo w GO update AC są bez naszej świadomości dostałem kicka  z serwera i z automatu ban. Czasem nie dostaniesz w ogóle a czasem dostaniesz od razu, była taka wersja czita tigger'a dokładnie 1.6 gdzie prawie przez miesiąc był niewykrywalny mimo 2/3 update GO w końcu z wykrywalnego stał się nieaktualny i przestał działać ale bana jak było tak nie ma :D

Nie da się ocenić konkretnej daty i godziny. Możesz dostać albo w 30 minut albo w 30 godzin albo w 3 miesiące. 

@Esprit

Na własnym portfelu* xD

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

@GoodIdeaa

właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem, od kogoś kto się przekonał na własnej skórze ;p 

Dzięki 

Opublikowano

Od siebie dodam że bana nie daje od razu VAC, ludzie dostają na głównej stronie w GO informacje aby zobaczyć czyjeś tam video. Ściągasz, oglądasz góra 5 min (pare akcji) i pod koniec masz tabelke którą wypiełniasz czy wg. Cb typo miał wh/aim/sh czy nie.

Ciekawostka z mej strony, założyciele steama jak i valve informowali nas że nie ingerują w nasze komputery B-) Chyba się lekko przejechali.

graphic.png
Opublikowano

Od siebie dodam że bana nie daje od razu VAC, ludzie dostają na głównej stronie w GO informacje aby zobaczyć czyjeś tam video. Ściągasz, oglądasz góra 5 min (pare akcji) i pod koniec masz tabelke którą wypiełniasz czy wg. Cb typo miał wh/aim/sh czy nie.

Ciekawostka z mej strony, założyciele steama jak i valve informowali nas że nie ingerują w nasze komputery B-) Chyba się lekko przejechali.

A wiesz że istnieje różnica między banem od Overwatch a banem od VAC?

VAC'a dostajesz jak używasz czita który jest już wykrywalny a OV dostaniesz nawet jak czit nie jest wykrywalny a Ty po prostu nie umiałeś się kryć i spaliłeś się na danej mapie etc.

"Od siebie dodam że bana nie daje od razu VAC" - największa głupota jaką kiedykolwiek słyszałem. 

Prosta regułka: 

To konto jest zablokowane i nie ma dostępu do bezpiecznych serwerów z powodu oszustów" - Dostaliście bana za to że  steam wykrył czita/ wykrył czita na waszym kompie/ wykrył nielegalne oprogramowanie którego używaliście

"Skazany przez nadzór - bardzo szkodliwy" - Dostaliście bana od Overwatcha za to że gracze was zgłaszali za wh/aima i po danej liczbie reportów trafiliście na OV a tam gracze wydali werdykt że na demku są wystarczające dowody żeby was zbanować. Oczywiście formułka się różni bo niektórzy mają napisane "Status konta - mało ufny" czy coś takiego co działa tak samo z tym że w werdyktach od graczy głosy były mieszane czyli jedni głosowali za banem drudzy za "skillem"  

W 1 przypadku nie ma możliwości bana za to że "mało się kryliście"
W 2 przypadku nie ma możliwości bana za to że "wykryli u was czita (chodzi że w komputerze etc).

Co do tego że "Ciekawostka z mej strony, założyciele steama jak i valve informowali nas że nie ingerują w nasze komputery B-) Chyba się lekko przejechali." trochę czasu temu szperałem po sieci szukając info na ten temat i podobno gdzieś w regulaminach steam czyli tak naprawdę szukanie igły w stogu siana na 400 linijek w którejś jest umieszczona adnotacja iż steam przypisuje sobie prawo do sprawdzania procesów odpalonych podczas gry a my zakładając steam zgodziliśmy się na to. Gdzieś o tym czytałem ale to musisz poszukać :D.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...