Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WRUpdater...

ocus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z Warrockiem, a więc tak..

Włączam grę, i po chwili mi wyskakuje okienko " \Program WRUpdater MFC Apllication przestał działać.

-Wyszukaj rozwiązanie w trybie online i zamknij program. - daję to i nic sie nie dzieje.

-Zamknij program i też się nic nie dzieje..

Może mi ktoś pomóc bo chodzi głównie o to, że chyba przez ten błąd nie działa mi Sirosix.. [cheat do gry.]

Opublikowano

Dodaj cały folder z grą do wyjątków w antywirusie oraz usuń z kwarantanny plik wrupdater.exe (jak nie znajdziesz takiego ale podobny to też go usuń z kwarantanny)

Opublikowano

Nic to nie dało, ale dzięki.

A masz wszystkie potrzebne programy ?

- C++ 2010

- NET. Framework 3.5/4.0/4.5

- Service Pack w zależności od systemu jaki masz zainstalowany oraz od ilości bitów.

Opublikowano

Ja mam ten sam błąd zawsze gdy pierwszy raz uruchamiam grę. Później działa normalnie tylke, że po 2 minutach wywala z gry do pulpitu bez żadnego komunikatu. Dodam, że dzieje się tak u mnie już z miesiąc.

Opublikowano

Ja mam ten sam błąd zawsze gdy pierwszy raz uruchamiam grę. Później działa normalnie tylke, że po 2 minutach wywala z gry do pulpitu bez żadnego komunikatu. Dodam, że dzieje się tak u mnie już z miesiąc.

Jaki system i ilu bitowy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...