Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki premium wybrać?

Cheatek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

YO, 

Tak myślę czy by sobie nie zaaplikować premium czołgu.Szukam czegoś w miare szybkiego, ostatnio bardzo dobrze gra mi się medami, chciałbym żeby był mobilny i dawał rade coś odbijać(s.pershing nie bardzo), FCM wydaje mi się zbyt papierowy.Myślę, też o IS'ie 6 - ale czy na goldzie można swobodnie na nim zarabiać?Szukam po prostu czegoś uniwersalnego. 

Opublikowano

Najbardziej uniwersalny jest FCM, ale wszystko w niego wchodzi. Trzeba ustawić się pod na prawdę dobrym katem żeby cokolwiek odbić. Jest to czołg wsparcia, z dobrą mobilnością i fajną lufką.

Opublikowano

A is6 zarobi coś na goldzie?Oczywiście nie 100% golda, ale jak mnie jebnie na E75 to moge go pogłaskać normalnymi pestakmi

Grałem is-6 full gold, naprawiaczka itp. premium, wyszedłem 40k na +. E-75 z golda nawet nie przebijesz, pena niestety mocno nie domaga.

Opublikowano

http://www.noobmeter.com/player/eu/cheatek/515418104/

Według tego masz niecałe 1300 bitew i maks 7 tier . Jeśli to twoje konto to pograj sobie jeszcze dopiero potem kupuj czołgi premium.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

http://www.noobmeter.com/player/eu/cheatek/515418104/

Według tego masz niecałe 1300 bitew i maks 7 tier . Jeśli to twoje konto to pograj sobie jeszcze dopiero potem kupuj czołgi premium.

Poćwicz czytanie ziom xD

Mam 8 tier którym mi idzie w miare - winrate mam c*****y ale ostatnio się poprawia, ogólnie wn8 mi zapierdala w strasznym tempie, potrzebuje po prostu doświadczenia, gdzie jechać na danych mapach etc. to u mnie kuluje strasznie.

Tak offtop zupełnie, serio według Ciebie mając 1,5k bitew można mieć maks 7 tier?Jak ja jestem w połowie do 9 i mam odblokowany, a nie kupiony 7 t medów + zaczęte coś tam z Tdków.

Zastanawiam się właśnie czy kupować tego premiuma czy nie, FCM wiem na 100% że bedzie dla mnie za trudny, szukam czegoś co wybacza błędy.

Opublikowano

IS-6 wybacza najwięcej błędów z HT, tylko musisz znać weakspoty.

Spójrz na jego staty, idzie mu z*********e.

Z*********e ironicznie czy z*********e serio? xD

Weak spoty to nie problem, jedyny czołg którego nie potrafie utłuc to is7 od przodu i e75.

Opublikowano

Polecam w 100% Jagodę. Od kilku dni go mam, 114 bitew, 64% wygranych i średnio aż 2 zabitych graczy na rundę.

plusy:

- Niesamowity pancerz gdy schowamy dolną płytę.

- Bardzo Dobry DPM (obrażenia na minutę), topowy dojacz.

- Rzuca max na 9 tiery.

- Celna lufa i szybko skupia

minusy: 

- Mobilność

- mięciutka dolna płyta, 6 moze 5 tiery nawet się wbijają. 

T34 nie polecam, fcm miękki i trudny do ogarnięcia a is-6 też bardzo polecam a to, że ma małą pene i na 9 tiery nie wystarcza to nawet gold nie pomoże ale nie problem te 9 tiery omijać:) Nie jest tak mega mułowaty więc na spokojnie można zmienić drogę jeżeli na przeszkodzie są 9 tiery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...