Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] OSZUST...

idrakus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

Witam, chciałbym wam zaprezentować oszusta o nicku/nazwie Sizer.

Napisałem/edytowałem pluginy co kiedyś miałem i wrzuciłem na jego ftp.

Po około 20 godzinach powiedziałem mu, że nie chce dalej z nim współpracować bo myśli, że serwer robi się jeden dzień...

I powiedziałem mu, że najmierniej możemy za tydzień wystartować, a on się uprał, że dzisiaj.

MACIE ROZMOWĘ NA TS:

<12:41:07> "Drakuś!": ta
<12:42:14> "Drakuś!": Siostrzenica spi
<12:43:39> "Drakuś!": Nic nie pisałeś, że mam robić w jeden dzień...
<12:44:11> "Drakuś!": I jak by miał być serwer porządny to bys musiał ogarniać też tydzień..
<12:45:03> "Drakuś!": Przez tydzień się nie czeka tylko robi
<12:45:07> "Drakuś!": kto sie spieszy sie diabel cieszy
<12:46:05> "Drakuś!": Każdy serwer powinien mieć tydzień porządnej pracy
<12:46:15> "Drakuś!": Hmm jaki skype tirexa ?
<12:46:24> "Drakuś!": No to cię oszukał...
<12:46:51> "Drakuś!": Kupuj zawsze na skype...
<12:47:14> "Drakuś!": PS. Usuń moje pluginy :c/
<12:47:35> "Drakuś!": To moje pluginy...
<12:47:42> "Drakuś!": I nie pozwalam na to.
<12:48:06> "Drakuś!": Jeżeli udustepnisz na twój serwer pójdzie.
<12:48:09> "Drakuś!": W...
<12:48:18> "Drakuś!": Nie o to chodzi.
<12:48:36> "Drakuś!": Wszystko nagrywam chłopczyku
<12:48:42> "sizer": i git :2
<12:48:43> "sizer": ;*
<12:48:45> "sizer": THX ZA PL
<12:48:45> "sizer": :)
<12:48:49> "sizer": NA MPC FORUM LECĄ <3
<12:48:50> Your chat partner has disconnected.

Opublikowano

KVY6Vok.jpg

Sam wrzuciłeś swoje pluginy na jego serwer i nie dogadałeś się z nim. Jaki z niego oszust?

Jeśli mi odpowiadasz, zacytuj mój post - lub otaguj przy użyciu @Quasindro.
Jak tego nie zrobisz, najprawdopodobniej nie wrócę do tego tematu.

uExDb2M.jpg

'I have often wished I had time to cultivate modesty... But I am too busy thinking about myself.' ~Edith Sitwell.

Opublikowano

Oszust z tamtego pana taki ze iDrakus napisal autorskie pl ktorych nie chce publikowac a tamten typ powiedzial ze na forum udostepni

Jak je udostepni mozesz isc na policje o prawa autorskie i koleszka zaplaci

A jak te pl co miales mi zrobic ?

Opublikowano

Oszust z tamtego pana taki ze iDrakus napisal autorskie pl ktorych nie chce publikowac a tamten typ powiedzial ze na forum udostepni

Jak je udostepni mozesz isc na policje o prawa autorskie i koleszka zaplaci

A jak te pl co miales mi zrobic ?

ahhahaah prawa autorskie

juz to widze jak ten gimbus idzie na policje

zadnych patentow czy jakis innych gowiem na pewno nie wykupil na te pluginy

wiec kazdy kto ma te pluginy moze se je udostepniac ile chce

Opublikowano

Raczej na policji nic nie zrobi, ponieważ to on wgrał i musiał się liczyć, że mogą one wyciec... gdyby to on mu ukradł w jakiś sposób (inny niż ten) to by dopiero ruszyli cztery litery.

sygnatura.png

Opublikowano

Pomijam fakt, że tymi słowami:

Napisałem/edytowałem pluginy co kiedyś miałem i wrzuciłem na jego ftp.

Przyznajesz się, że edytowałeś pluginy i jeśli one miały licencje to ją złamałeś, czyż nie?

Opublikowano

Nie widzę tutaj nigdzie oszustwa, powinieneś na początku się z nim dogadać, a dopiero później zastanowić się nad współpracą. 

Gb2zMZi.png

Opublikowano

No jeśli twoja praca zostanie opublikowana bez twojej zgody gdziekolwiek poza serwerem, na ktory wrzuciles te pluginy (zrobiles to dobrowolnie, ale również mozesz żądać ich usuniecia) możesz dociekać swoich praw z tytułu złamania praw autorskich.

gamedevmania.com

Opublikowano

No jeśli twoja praca zostanie opublikowana bez twojej zgody gdziekolwiek poza serwerem, na ktory wrzuciles te pluginy (zrobiles to dobrowolnie, ale również mozesz żądać ich usuniecia) możesz dociekać swoich praw z tytułu złamania praw autorskich.

Szczególnie w edytowanych pluginach nie jego autorstwa. *sarkazm*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...