Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do kiedy są ważne te konta?

mecia1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie i pisze ten post, aby was się zapytać (bo może wiecie) do kiedy bedą aktualne konta origin te z fifą 14 na web app'ie.. chodzi mi o to że na tym koncie co mam teraz fife 14 wbijam sobie na web app'a fify 15 i już sobie tam troche ładnie hajsu nabiłem, ale fife 15 jak juz ją kupie (w dniu premiery) to chciałbym ją mieć na innym koncie i czy będę mógł przenieść coinsy z tego konta z fifą 14 na to konto nowe z fifa 15 (przenieść czyli po prostu wystawić zawodnika jakiegoś tam i go kupić). Może ktoś z was wie jak to było w przypadku fify 13 i 14.. takie masło maślane napisałem, ale się spieszę, więc dzięki i pozdrawiam.

Opublikowano

Nie zrozumiałem, ale chyba chodzi Ci o przeniesienie z starszej wersji ( 14 ) na nowszą ( 15 ) nie da rady nic oprócz statystyk easfc. Z FUT wszystko od nowa, z innych trybów tak samo.

Opublikowano

wujekanalfabeta, Dzięki właśnie o to mi chodziło przeniesienie hajsu (za pomocą sprzedaży jakiegoś tam brązowego gracza z jednego konta na drugie przez web app'a).

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...