Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Office War , Poszukiwania do zespołu

zawodnik180

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! 

Poszukujemy do naszego Prywatnego Serwera WarRock grafika oraz kogoś kto się zajmie plikami serwerowymi.

Nasz team składa się na razie z 2 osób , wszystkie zgłoszenia prosimy kierować na PW !

Administracja Office-War. 

Opublikowano

Wczoraj mówiłeś że udostępnicie stronę, a dzisiaj szukasz ludzi do teamu  :huh:

No ludzie.. Nie zmieniłeś nawet znaczka z logo serwera  xD 
Będzie zabawnie  B)

Opublikowano

Od tego jest forum jak by nie patrzeć... 
A biorąc pod uwagę fakt, że gdybym nie dał wam tych plików, to nie mieli byście nawet pojęcia, że istnieją... Ciekawe ile osób z tych, które chcą zrobić swój serwer odpaliło by go przynajmniej dla siebie, bez poradnika  :rolleyes: 

Po prostu bawi mnie fakt, że sądzisz, że jak odpaliłeś serwer i zalogowałeś się, to wszystko już tam działa i można udostępnić... Dobrze, udostępnij ale gwarantuję Ci, że za tydzień go wyłączysz, bo będzie śmiech na sali. Serwerów nie ma zbyt wiele, ale każdy gracz pójdzie na nexusa jak zobaczy że nic nie zabezpieczyłeś, bo na pewno tego nie zrobiłeś, kiedy nie potrafisz zmienić logo. Przy pierwszym błędzie w konsoli będziesz musiał wyłączyć serwer, bo nie naprawisz tego. Udało Ci się przynajmniej odkryć tajemnicę, którą jest to w jakim programie kompilować pliki? "Nie sondze" 

@suchy203
:mellow: Kim jesteś? Co zrobiłeś? Znasz mnie? Znam ciebie? 

Opublikowano

"Próbują pomóc"  :rolleyes:

Za bardzo sie udzielasz z Kasmą ...

Dobrze, w takim razie od dzisiaj zaprzestaję udzielania odpowiedzi na temat "stawiania" prywatnych serwerów WarRock'a.

@cvvaniaky proponuję, abyś usunął swój poradnik. Niech radzą sobie sami, skoro są tacy mądrzy i uważają, iż jesteśmy im niepotrzebni. ;)

Opublikowano

Dobrze, w takim razie od dzisiaj zaprzestaję udzielania odpowiedzi na temat "stawiania" prywatnych serwerów WarRock'a.

@cvvaniaky proponuję, abyś usunął swój poradnik. Niech radzą sobie sami, skoro są tacy mądrzy i uważają, iż jesteśmy im niepotrzebni. ;)

Ale z was są idioci zamiast sobie nawzajem pomagać to co wy odpier....

Wkońcu by był jakiś pl serwer a tak chujj..nia :/

Opublikowano

Ale z was są idioci zamiast sobie nawzajem pomagać to co wy odpier....

Wkońcu by był jakiś pl serwer a tak chujj..nia :/

@Tzyczu powiedz mi tylko po co mamy to dłużej robić? Ewidentnie po wpisach widać, iż ich drażnimy i nasza pomoc jest im całkowicie zbędna... Skoro nie potrafią docenić tego, że się tym wszystkim interesujemy i próbujemy pomóc, to po cholerę mamy sobie tym głowy zaprzątać?

Pomagać, pomagałem... Moja cierpliwość się wyczerpała i zaprzestaję swoich poczynań.

Opublikowano

Ludzie... Jeśli ma powstać polski serwer i ma on tak wyglądać, to sory ale lepiej niech nie powstaje w ogóle... Nie ogarniacie tematu, tylko nas ośmieszacie w momencie kiedy nazywacie swój pseudo-proeloporadniko serwer "Polskim". Liczycie na naszą pomoc, ale według was powinniśmy zrobić wszystko za was, a wy będziecie mieli radochę, bo będziecie administratorami i podpiszecie serwer jako swój... Już pisałem... Udostępnijcie, poczekajcie góra 7 dni i zobaczycie co się stanie z waszymi "dziełami". Nie wyobrażam sobie, że osoby, które nie są wstanie pomóc komuś na forum w rozwiązaniu najbardziej banalnego problemu mogą prowadzić swój serwer i go nazywać polskim... W tym momencie mógłbym zrobić jednego screen'a z mojej skrzynki albo z archiwum gg i zobaczylibyście, że pisaliście, bo nie potrafiliście ogarnąć edycji plików serwerowych, tak żeby w ogóle je odpalić. No to z czym do ludzi? Mając napisany poradnik łopatologicznie, z dołączonym screen'em każdego kroku nie byliście wstanie uruchomić serwera na localu, później pierdyliard wiadomości o hamachi, o udostępnienie serwera dla innych... Pytam, po co miałbym wam to mówić, skoro nie potrafiliście w ogóle uruchomić serwera, to jak możecie go udostępniać dla innych? Żeby was wyśmiali? Wydając serwer na publicznych plikach jedyne co zrobicie, to się ośmieszycie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...