Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dodac mody do MCBZ (by zyczu)

Varsus5245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, chodzi mi o dodanie modów których nie ma w MCBZ np na 1.6.2 nie ma optifine a nie wiem jak dodac ^^ kiedy dodaje do mods i włączam MC te mody jakby od nowa pobierane sa i usuwa mi te ktorych nie ma tam w ja je dodałem .... Jak dodac OPTIFINE 1.6.2 i NEI 1.6.2 

Opublikowano

Robisz , tak jak jest na tym filmiku?  http://www.mpcforum.pl/s/fdfcf77

Wgrywasz mody według instrukcji instalacji następnie tworzysz paczkę i dodajesz biblioteki potrzebne do działania moda (Forge,Modloader,itp) a następnie odpalasz (ja tak zrobiłem instalując iron dimension) niestety żeby chodziły na inne wersje gry trzeba usunąć pliki moda z folderu mods bo się nie odpali.

Opublikowano

a w MCBZ mam odpalic jako standard mods czy moge tą swoja pake tam zrobiona?

/edit

dobra działa dziękuje :)

/edit2

Nie moge wrzucic NEI, optifine dalem rade. Mógłbym prosic o pewny link do NEI  1.6.2 i code chicken cos tam ?

/edit3

dodalem NEI, lecz kiedy znika okiengo zyczu i ma sie włączyc zwykły mc to własnie sie nie włącza. Kiedy zyczu znika minecraft nie pokazuje sie, czemu ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...