Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orenż

B3DB0Y

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak bardzo mój internet jest ch*jowy? XDD

http://www.speedtest.pl/test/93027945

Gdyby rodzice zapytali się mnie jaki internet wybrać to pewnie bym pomógł :c

Nie ma to jak brać internet praktycznie w ciemno nie wiedząc jaką gównosiecią jest orange, ile mb/s internet wzięli, ile limitu danych oraz na jak długo jest umowa

Według statystyk z speedtest mój internet jest trochę lepszy od komórkowego (wygryw) i płacę za niego 40 złotych :mellow:

będę musiał się z nim męczyć jeszcze półtora roku xD (rodzice przedłużyli ehh) jaki internet polecacie za te półtora roku? :D

Śmieszne jest to, że po przedłużeniu umowy internet działał wspaniale ! 300kb/s pobierania strony szybko się ładowały w cs mozna było pograć :D

a teraz pliki ściągają się po 20 max 30kb/s lagi mam nawet w cs, w lolu ping skacze do 10000

Opublikowano

3776079529.png Orange nie jest aż tak okropny, sam osobiście posiadam. (Ps. jestem ok 30 metrów od routera) 

Musisz ubłagać rodziców o ulepszenie pakietu. 

Opublikowano

Mówili mi, że nic się nie da przez te półtora roku zrobić ani zwiększyć limitu ani ulepszyć pakietu

Opublikowano

Jak masz taka prędkośc to dzwoń do nich, lol. W umowie pewnie jest np. 5/1 bo mowiles ze sciagalo sie z 300kb/s wiec nie dotrzymują umowy. 

PMK3yt4.png

Opublikowano

Ja mam internet play i kiedyś narzekałem teraz jakoś idzie. Oczywiście limit 18gb, prędkość pobierania 10mb/s, więc nie jest najgorzej.

Gdybym miał wybór zmienić to wziąłbym jakiś internet przez kabel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...