Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A-43 czy T-34-85

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jaki z tych czołgów lepszy... pod jakim wzgledem... jakie wady oraz zalety... dożę do T62a... czy może oby dwa zbadać i zakupić ?

Opublikowano

Rudy jest lepszy i przyjemniejszy. T-43 i T-44 ujdą (7t do najlepszych nie należy), ale 9t już miód malina, pancerz op, mobilność b. dobra, działko świetne, a 10t wiadomo.

Wg powszechnej opinii Ob. 140 jest lepszy od T-62A, ale imo tak nie jest. Oba czołgi całkiem dobre.

Opublikowano

tak jak @up.. grałem tymi dwiema liniami.. Uważam ,że linia t34-85 jest znacznie lepsza (rudy, to jak dla mnie najlepszy 6t,do dziś go mam,i raczej nie sprzedam. ) na t43... powiem szczerze.. ten czołg raz tylko zagościł u mnie w garażu.. to było daaaawno temu i jak dla mnie to była masakra (ale to mogło być spowodowane tym, że miałem znacznie mniejsze doświadczenie w grze,na rudym również moje doświadczenie było mizerne,ale szło lepiej). Potem grałem na t43 u brata.Było to znacznie później.. gdy nabrałem już trochę doświadczenia było w miare ok..  t44.. planuje odkupić :D t54... mi było trochę cięzko do chwili zbadania działa... potem lajt ^^ , a T62A... moja pierwsza 10tka :D mam ich jeszcze kilka.. i uważam ,że T62  4ever :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...