Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na święta rodzice zamierzają mi wziąć na raty lub gotówką laptop. Mój aktualny komputer stacjonarny to :

Win XP 32 bit

2 gb ram

Nvidia GeForce 9500

Procek AMD Athlon™ 7750 Dual-Core Processor , MMX ,3DNow (2CPUs), ` 2.7 GHz

Będę kupował chyba w neonet. Czy możecie polecić mi jakiś model do 3k najwiecej minimum 2k do gier?

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Zgadzam się z kolega w tej Cenie to najwydajniejsza opcja. Lenovo y510p posiada procesor i5 oraz GT755 + win 8.1 posiada możliwość zamontowania dysku SSD na złączu msata. 

Bardzo wygodna podświetlana klawiatura do tego laptop solidnie wykonany. Głośniki marki JBL bardzo przyjemnie grają

A co do zakupow w Neonet odpuśc zapłacisz więcej i mniej wydajnie.

W xkom możesz zamówić internetowo i odebrać osobiscię co jest najlepsza opcja dzięki której masz możliwość zwrotu towaru w ciągu 10 dni, 

Ta sama sytułacja w przypadku zamawiając kurierem do domu

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Tylko ze jest problem bo ja musze fizycznie i gatowka nie przez neta;x  Czy na tych co podaliscie w ile fps pojda mi nowsze gry i podajcie jakies tytuly xD

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Tylko ze jest problem bo ja musze fizycznie i gatowka nie przez neta;x  Czy na tych co podaliscie w ile fps pojda mi nowsze gry i podajcie jakies tytuly xD

Nowsze będą już chodzić coraz słabiej, nawet sobie nie rób nadziei np. na ultra w fc3

Tutaj ilość fpsów w grach

http://www.notebookcheck.pl/NVIDIA-GeForce-GT-755M.102274.0.html

http://www.notebookcheck.pl/AMD-Radeon-HD-8850M.87101.0.html

Szczerze powiedziawszy nie ma sensu kupować laptopa do gier. Jak już chcesz mieć laptopa to polecam kupić notebooka od 800zł+ do internetu podstawowych rzeczy wystarczający i kupić stacjonarkę bo w cenie tych dwóch laptopów masz już dobrego PC. A ze starego możesz wziąć dysk, naped dvd, monitor, klawę, myszkę itp

Opublikowano

No przcież możesz fizycznie...

GT755 jest wydajniejszy od HD8850 i to sporo :P

Zamów sobie internetowo w sklepie xkom a odbierz osobiscie dziki temu masz 10 dni zwrotu bez podania przyczyny co jest bardzo wygodne nie daj boże lapop ma skaze nie interesuje CI to zwracasz i bierzesz nastepny egzemplarz.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...