Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na......białe zęby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znacie jakieś sposoby na wybielenie zębów (takie od 0 do 30zł)

Moje zęby mają skłonność do żółcenia :(

Zawsze staram się myć zęby co najmniej 2 razy dziennie ale bywa

Że w ogóle ich nie umyję...

np wczoraj :wstałem rano o 14 na obiad a poszedłem spać po 4 nad ranem

Po obiedzie nie umyłem a rano (przed snem) też mi się nie chciało :(

Znacie może jakieś sposoby na białe zęby???

Wysyłam zapy na Lockerz !!!

Pisać pw z mailem.

Opublikowano

Umm wydawalo mi sie ze to forum o hackach a nie o medycynie (chodz to dzial pogaduszki)

Kup sobie fluor z 30zł i myj nim zęby . Po pierwszym uzyciu będa białe jak cholera :P

368216.png

Opublikowano

Ta i popsuj sobie zdrowie.Pociesze cię,moje dwa przednie zęby są martwe,a jeden wypadł i był wstawiany,drugi umarł z powodu wstrząsu.Nie nie jestem małym dzieckiem opowiadającym o pierwszych zębach =P

Opublikowano

Ja ostatnio sie tym interesowałem bo przyznam ze nie mam super białych zębów :(

Wyczytałem ze nie opłaca sie inwestować w pasty do zębów,ktorych głównym przeznaczeniem jest wybielanie.

Niektórzy polecali sode,inni specialne preparaty (drogie x)

Wybielanie u dentysty sporo kosztuje w dodatku trzeba miec wszystkie zęby zdrowe.

Jest tez metoda,ktora polega na odlaniu formy naszego uzebienia.Nastepnie zakladamy taką forme w dzien (nie zaleca sie spania z nia).W tym odlewie znajduja sie jakies substakcje i srodki dzieki ktorym bedziemy mieli białe ząbki.

Napisałem to dość ogólnie i niedokładnie ale od czego masz google? (wybielanie zębów i enter)

ja w wieku 14 lat miałem bielusienie ząbki! Teraz mam takie hm...o nie sa do końca białe. :)

Przeceniasz słowo-"Pogaduszki"...

Jeden wjechał ze sprzedażą fona a ten z wybielaniem zębów... WTF?

@up sygna

tigerqd RULEZZZ

Jak go nie ma w Dzisiejszych top 20 to uważa dzień za stracony.

Bez obrazy ale nazwa "troll" pasuje do tigerqd i do doniaka jak ulał.

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Na allegro i w niektórych dziwnych sklepach są specjalne urządzenia do wybielania plazmowego (czy jakoś tak).

Działa to tak, że smarujesz sobie zęby takim białym czymś podobnym do korektora :D

A później naświetlasz je specjalnym cudem współczesnej techniki (nie wiem jak to inaczej nazwać) przez ok. 30 minut.

I masz bielutkie zęby :D

A kosztuje to około 30-130 zł :P

aaa

Opublikowano

Są sposoby takie które zajmują pare godzin :/ (nie lubie tego długo w jedną rzecz robić :P ) A te sposoby to w polsce nie wiem czy istnieją :P ale widziałęm kiedys na jakims programie dokumętalnym jak kolesi wchodził o takiego gówna :P i miał jakos promieniowane te zęby :? dziwne ale i drogie pewnie nie jestem pewien :(

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Idź do jakiegos dentysty bo dentyści udzielaja takich zabiegów jak wybielanie żębów ale wydaje mi sie ze to cholernie dużo kosztuje.....

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

ja pamietam jak moj brat stosowal sode oczyszczona .... jedna lyzeczka sody .. zalewasz pulszklanki wody i to chelejesz i trzymasz w gebie 10 min... brat sie potem chwalil przed kolegami ze chodzi do dentysty :P

roztwor po uzyciu nalezy wypluc a nie polknac !!

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ja bym sie chyba zrzygał...

400 post ;D

Opublikowano

a co w tym nie bezpiecznego?to chyba ze sie łykniesz to nie wiem co by sie mogło stać xD

Opublikowano

Słyszałem tez ze kofeina w postaci proszku wybiela ale jak ja połkniesz w troszke dużych ilościach (500mg+), to masz lekka fazke jak po "speedzie" ale za to wybiela zęby nie wiem czy jak się nie połknie to nie ma fazy bo jeszcze tak nie probowałem. ;p

Opublikowano

co do sody to zamiast trzymać roztwór w gębie weź se na szczoteczke, myj zęby 1-3 min. i gotowe

tylko że 1 raz na tydzień tak rób bo inaczej rozwali ci sie szkliwo

słyszałem że można coś podobego zrobić z węglem (ala średniowiecze) ale nie prubowałem

Opublikowano

Jest bardzo dobry i sprawdzony sposób

1- rzuć pastę wybielającą :) przez długi czas.. ( nawet skutkuje gdy się nie pije kawy i nie pali )

natomiast iż ja jestem palący i pijący kawę

to polecam

2- cytrynę pokroić w plasterki i miętolić ją w zębach, ocierać o zęby czy też trzeć, po 5 min efekt murowany, choć kamienia się nie pozbędziesz :[

Specjalista
Opublikowano

Ojeb se kilka pikseli z wikipedii ;d a tak na serio to ja mam taką metode że wyciskam se paste wsadzam do ust ... zalewam wodą i tak cedze przez 30 min ... po tym czasie są czyste w huj i nie czuje języka ;d

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano
Umm wydawalo mi sie ze to forum o hackach a nie o medycynie (chodz to dzial pogaduszki)

Kup sobie fluor z 30zł i myj nim zęby . Po pierwszym uzyciu będa białe jak cholera

gz za takie posty poczytajcie sobie ze was przez caly czas oszukiwali na temat fluoru, bo tak naprawde nic nie daje tylko szkodzi

Jednak na szczescie w duzych ilosciach :D

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

ogladalem na jakims programie program BRAINIAC i tam wlasnei podawali najleprze sposoby czyszczenai zebow, i najpiej zjedli jakies cos... a potem kazdy z nich mial cos do czyszczenia, jeden mial zielone soczyste jablka ;) , drugi mial gumy do zucia mietowe a trzeci czyscil zeby husteczkami i wygralo jablko. ;D

Opublikowano

Ehm. Na cholere Ci biale zeby jak ich nie umiesz nawet umyc -.-

Juz Ci pewnie wali z japy jak z kanciapy za przeproszeniem -.-

PS. kup dobra szczoteczke i dobra paste to moze Ci sie uda wydac 30 zl i bedziesz mial moze biale i zdrowe zeby..

Opublikowano

@Up

Ja jakoś myje zęby 2 razy dziennie i nie mam super białych.Może dlatego ze pije zdecydowanie za duzo coli i kawy :ph34r:

BTW wczoraj byłem u dentysty i patrze na cennik usług.Wybielenie góry bądz dołu-800zł,czyli razem 1600zł.(i macie białe ząbki przez 2 lata)

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Bo żeby mieć 99,9% białe zęby trzeba je myć 3x dziennie + po każdym cukierku/kanapce/posiłku

a i podobno colgate najlepsza

a nie wydawać xyz zeta na wybielanie ;d ono niezdrowe jest :C

Specjalista
Opublikowano

ta ale znajomy dentysta mówi mi że elmex rulzez ... :/ i colgate podobno w europie podróby są sprzedwane na bazarach ostrzegam tylko...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...