Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki internet polecacie?

ZapytacZPYTAcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam dla was 2 pytania wiem to nie temat minecraft ale pisze to 3 raz

1.

mam internet z orange freedom (49.99zł/ms)(serio gu₩no) i chce zerwać umowe ile mnie to może kosztować a koniec tej udręki to dopiero 13 marzec

2.

czy znacie jakis internet w okolicach barwałdu min.3,5 upload i w okazyjnej cenie

Prosze i dziękuje za odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam dla was 2 pytania wiem to nie temat minecraft ale pisze to 3 raz

1.

mam internet z orange freedom (49.99zł/ms)(serio gu₩no) i chce zerwać umowe ile mnie to może kosztować a koniec tej udręki to dopiero 13 marzec

2.

czy znacie jakis internet w okolicach barwałdu min.3,5 upload i w okazyjnej cenie

Prosze i dziękuje za odpowiedzi

1. Nie dasz rady zerwać umowy no chyba, że zapłacisz karę za jej zerwanie. Wysokość kary jest na pewno zapisana w umowie, którą podpisałeś i nie jest to mała suma..

2. Nie znam.

Opublikowano

1. Raczej nie dasz rady zerwać umowy, bo ona na jakiś czas jest ustawiona. Z tego co wiem to na pewno możesz zrezygnować z tej usługi, bo np już więcej z internetu nie korzystasz i nie chcesz płacić na byle co. Możliwe że w ten sposób uda się zawiesić umowę. Nie jestem pewien bo nigdy internetu z orange nie posiadałem, ale spróbuj to tak rozwiązać. 

2. O to to już musisz dzwonić do dostawców internetu i pytać się jaki mają zasięg tutaj w tym twoim mieście. Albo spróbuj wpisać to w google, może coś znajdziesz. 

Pozdrawiam ;) 

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...