Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MMO - Czy mogę zarobić na grze?

Gunnicus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Jestem z Wami od paru chwil i w pocie czoła przekopałem forum z nadzieją odnalezienia interesującego mnie tematu - No cóż, poległem. Nie wiem czy to z braku wiedzy, pecha czy też zbiegu okoliczności ale mówiąc krótko: Nie znalazłem. 

Dobra przechodzę do sedna tego postu: Chciałbym zarobić na jakiejś grze MMO. Czyli lvl'elowanie postaci, dropienie jakiś przedmiotów, by potem posprzedawać na allegro czy innych portalach moje zdobycze bądź walute z gry (Tak jak to się w metinie robiło złoto za 10zł etc) - Dodatkowo może być coś w deseń expienia kont do jakiegoś tam stopnia by sprzedawać je za mniejsze lub większe sumy w zależności od postępu (chyba coś takiego ludzie robią, tak mi się przynajmniej wydaje). 

Proszę o tytuły, krótkie opisy, sposoby na zarobek, bugi etc. W gre wchodzi też rozmowa na PW - Jeżeli ktoś sobie nie życzy rozmowy publicznej, bo wiadomo, że każdy z Was może mieć inne podejście do sprawy i nie koniecznie chce się z kimś dzielić.

No cóż to chyba tyle - Mam nadzieje, że nie zwyzywacie mnie zbyt mocno na start i jakoś przygarniecie, zaakceptujecie :) 

Pozdrawiam Gunnicus

Opublikowano

Proponuje ArcheAge.

Jest to nowa gra, 16 września wystartowała.

Zainteresowanie grą jest ogromne, a liczba graczy zwrasta codzień.

Myśle że teraz mógłbyś zarobić trochę na wyexpieniu postaci i sprzedaniu konta.

Opublikowano

Może jakieś większe prywatne serwery WoWa? 

Albo w LoLu nazbierać hajsu/nakupować postci i opylić.

"Spieszmy się strzelać w scoutów, tak szybko spotują..."

~Placek Plackowski ok. 2013r. n.e.

"Ciekawą rzeczą jest niesłabnąca w Twym wypadku popędliwość oraz libido. To niezwykłe, jak na lewitującą, gadającą czaszkę, ale na wizytę u psychologa w tym wpadku jest już chyba zbyt późno."

Opublikowano

lepiej wyłącz komputer i to co byś zyskał za sprzedanie konta czy czegoś wyjdzie ci to samo za prąd który zużyłeś 

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Nie jestem aspołecznym człowiekiem. Szukam pomysłu na wolny czas, którego nie mogę spędzić z moją kobietą. Bywają niedziele które przesiaduję w domu i nie ma gdzie wyjść czasami w inny dzień bywa tak, że siedze w domu bo innych opcji nie ma - I na taki czas szukam czegoś co nie zmarnuje mojego czasu, a bedzie szansa na mały zysk. Więc bez urazy ale nie akceptuje takich wypowiedzi, które z miejsca oceniają człowieka. 

Opublikowano

Ja zyskuje obecnie z jednej gry Metin2, oczywiście z prywatnych serwerów.

Najlepiej jest zacząć na jakimś popularnym Easy lub Hard i wyexspić postać do przyzwoitego lvl następnie zrobić perf EQ.

Udało mi się nazbierać już trochę kaski ponieważ wystarczy posłużyć się kilkoma a nawet wieloma hackami np. FB, Boty, WH, Mod i bez problemu wbijasz lvl i zdobywasz EQ bez większego wysiłku i czasu.

Na lepszych serwerach Hard idzie wyciągnąć za nie które sety czy też całe konta nawet do 400-500 zł ja osobiście jedno sprzedałem za 420 zł z teko mój wkład czasowy to ok 2tyg i 50 zł w IS.

837371446280124127260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...