Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

comando jinx ?

Pazdziochowaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

osatnio szukając coś po necie natknąłem się na wzmiankę o nowym skinie coamndo jinx

nie wiem czy to pomysł riotu czy nie ale mam nadzieje że czegoś takiego nie wyda bo to tylko zwykła jinx w czarnych kolorach i byłoby to tylko upokorzenie riotu 

Jeżeli chcą jiż dodać do niej skina to niech bd to coś mega :)

https://www.youtube.com/watch?v=X9A9-eD85K4

56741668819499605668.jpg

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Jak mówiłem jest to custom skin stworzony przez gracza nie przez riot i nigdy nie wejdzie do gry, można jedynie podmienić podstawowy wygląd w grze na ten.

Opublikowano

tak jak mówiłem jest po prostu brzydki 

ale czekam z niecierpliwością na skina do jinx

jest jedną z niewielu albo jedyną (mogę się mylić ) postacią która ma tylko 1 skina

(jeśli się mylę proszę poprawcie mnie)

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

tak jak mówiłem jest po prostu brzydki

ale czekam z niecierpliwością na skina do jinx

jest jedną z niewielu albo jedyną (mogę się mylić ) postacią która ma tylko 1 skina

(jeśli się mylę proszę poprawcie mnie)

jest więcej postaci z tylko 1 skinem
Opublikowano

jest więcej postaci z tylko 1 skinem

ale nie liczę brauma gnara i azira jako że są to nowe champy i oczywiste jest to że maja po 1 

a co do elise ma niby jeden dostępny ale ma również zwycięska elise

89353087769044834742.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...