Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem - Mysz-Sterowniki , Proszę o pomoc

Lukasz00PL

Pytanie

Opublikowano

Witam!

Od jakiegoś czasu posiadam straszny d;a mnie problem . Na Komp.Stacjonarnym nie moge uzywac myszki . Jest to spowodowane tym ze nie ma sterownikow . Sterowniki same sie odinstalowaly i przy nowych sprzetach , nie instaluja sie. Mysz dziala poprawnie na innych komputerach .

Proszę o pomoc!

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak uniwersalne  sterowniki microsoftu są WBUDOWANE W SYSTEM

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tyle że ja nie usuwałem sterowników , same sie usunely nwm jak i dlatego mam prozbe zawarta w tym pytaniu czy moze dac ktos linka do sterownika do microsoftu , jak do konkretnego modelu to podam ten model

Opublikowano

skoro masz myszkę i wiesz co to za model to użyj google i sobie poszukaj sam a nie zostawiaj na naszej głowie szukania czegoś o czym nie mamy pojęcia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Problem   polega na tym ze szukalem sterownikow ale na stronie microsoftu po podaniu modelu nie mozna sciagnac . Pobierajac program do sciagania sterownikow microsoft BŁAD , dlatego sie pytam 

:(

Opublikowano

czyli nie ma sterowników a odpowiedzialne sterowniki domyślne za działanie myszki w systemie musiałeś usunąć albo są uszkodzone wpisy w rejestrze lub katalogu winsxs

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...