Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szok - Unban po dlugim czasie

MaX095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że to może was nic nie obchodzi ale musze się pochwalić.2 lata temu dostałem bana na konto za nic i od tamtego czasu w ogole nie grałem, konto dosyć dobre więc byłem załamany pisałem tickety wtedy nic.Jednak coś mnie tchnęło parę dni temu napisać do nich a tutaj.... szok dostałem odpowiedź i to jaką

Witam.

Dziękuję za cierpliwość.

Twoje konto zostało zablokowane za niepoprawne imię w grze.

Konto te zostało odblokowane.

Jeżeli jest to możliwe zmień proszę imię w grze na mniej wulgarne.

Pozdrawiam, 

[NX] Mirajane 

War Rock Support

I tyle krzyku za nick wulgarny....Myślę, że w przyszłości niejednemu uczciwemu też uda się konto odzyskać ;)

Pozdrawiam

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem, skoro ktoś zdecydował się na odblokowanie tego konta i wspomniawszy przy tym o zmianie nick'u... Meh, nie ważne. W każdym bądź razie, ja tutaj widzę próbę wyłudzenia pieniędzy, gdyż "Jeżeli jest to możliwe zmień proszę imię w grze na mniej wulgarne." do tego potrzebujesz nickname change (za nx). xD

Opublikowano

A jak zaniecham  poczynania w sprawie zmiany nicku tylko zacznę sobie grać na starym to jest duża szansa na bana?

21f0dgn.jpg

Opublikowano

A jak zaniecham  poczynania w sprawie zmiany nicku tylko zacznę sobie grać na starym to jest duża szansa na bana?

Jeżeli jest to możliwe zmień proszę imię w grze na mniej wulgarne.

Przypuszczam, iż szansa na bana jest, gdyż nazwa w dalszym ciągu pozostaje wulgarna. Jeżeli ktoś postanowi wysłać na ciebie raport, któryś z GM'ów może posunąć się do tego czynu.

Opublikowano

To troszkę lipnie.Ale sami powiedzcie B1TCH to w sumie nie jest przekleństwo

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Jeżeli Ty uważasz, że to nie jest przekleństwo to do szkoły uczyć się ang.. Wiesz wgl co te słowo oznacza po ang?

Opublikowano

B1TCH to jest przekleństwo podobnie jak (za przeproszeniem) j3bać psy. 

To że masz w nicku "1" zamiast "i" to nie znaczy że to nie jest wulgaryzm.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Jeżeli Ty uważasz, że to nie jest przekleństwo to do szkoły uczyć się ang.. Wiesz wgl co te słowo oznacza po ang?

Tobie to radze iść się pouczyć POLSKIEGO a konkretniej czytania ze zrozumieniem.Nie chodziło mi, że nie wiem co to za słowo bo sorry ale pisać coś a nie wiedzieć co to troszkę jest głupie prawda??Chodziło mi o tą 1 ale kolega wyżej już odpowiedział skutecznie za co mu dziękuje.No nic zostaje mi zmienić nick.Do zamknięcia

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...