Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Talon vs Ahri

GoldenJP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zawsze lubiłem Talona, ale to wszystko zależy od Twojego stylu gry :) Mi osobiście dobrze nim się gra, ponieważ jest dla mnie idealnym assassinem :) Wkaskuje w ADC/APC przeciwnika, zabija go w sekundę i odpalając ulta wychodzi z całym życiem. Ma banalną farmę. Jednak ahri gdy trafi swoimi serduszkami to też potrafi wykręcić duże dmg :) Ale Talon chyba lepszy w early od Ahri, takie moje zdanie.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Ja zawsze lubiłem Talona, ale to wszystko zależy od Twojego stylu gry :) Mi osobiście dobrze nim się gra, ponieważ jest dla mnie idealnym assassinem :) Wkaskuje w ADC/APC przeciwnika, zabija go w sekundę i odpalając ulta wychodzi z całym życiem. Ma banalną farmę. Jednak ahri gdy trafi swoimi serduszkami to też potrafi wykręcić duże dmg :) Ale Talon chyba lepszy w early od Ahri, takie moje zdanie.

ale gdy zostanie usunięty silence to na lini już nie będzie tak łatwo

Opublikowano

Ja bym wybrał Ahri. Dobre ma skille, dobry harras, escape, slow i walczy z daleka dzięki czemu myślę że jest łatwiejsza.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Ja zawsze lubiłem Talona, ale to wszystko zależy od Twojego stylu gry :) Mi osobiście dobrze nim się gra, ponieważ jest dla mnie idealnym assassinem :)Wkaskuje w ADC/APC przeciwnika, zabija go w sekundę i odpalając ulta wychodzi z całym życiem. Ma banalną farmę. Jednak ahri gdy trafi swoimi serduszkami to też potrafi wykręcić duże dmg :) Ale Talon chyba lepszy w early od Ahri, takie moje zdanie. Zaraz zaraz. To ty robisz combo bez użycia ulta?

Topic:

Talon to bardzo mocny Assassin. Jest w stanie zabić swojego przeciwnika na combo. I nie bez powodu jest nazywany antycarry. Ahri również posiada zacnego bursta, ale trzeba posiadać umiejętność używania charma. Z tych dwóch osobiście wybrałbym Ahri. Ponieważ jego silence ma zostać zmieniony na slowa. :(

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

@NekoWeris

Przecież napisałem, że 'odpalając ulta wychodzi z całym życiem' :O

__

topic:

Dodam, że to usunięcie silence wcale go tak nie osłabi :) Slow też może być kluczowy w niektórych sytuacjach, więc polecam Ci Zeda

916741414680034286162.png

Opublikowano

Ja polecam Ahri.
Jednak skille odległościowe dają ten większy komfort (przynajmniej dla mnie).
Dodatkowo slow i ult.
W dużej części zależy to też od tego jak grasz postacią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...