Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić takie coś?

Dzienny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chciałbym zapytać, jak zrobić np. domena.pl/kontakt, etc. Dokładniej. Chcę zrobić serwer sfgame, ale nie pod domena.pl, ale pod domena.pl/sfgame. Więc moje pytanie jest takie: jak takie coś zrobić ;<

Drugie pytanko:

Jaki jest najlepszy darmowy hosting www bez reklam i z dużą ilością powierzchni dyskowej? Na razie korzystam z ct8, ale zawsze można zmienić (chcę mieć wszystkie możliwości, które powinna mieć strona www) ;)

Pozdrawiam

PS Przepraszam za tak chaotyczny zapis oraz błędy - pisałem z telefonu.

Opublikowano

Robisz to nie w katalogu głównym tylko w folderze

I to wszystko? ;o

W każdym razie jest jakiś polecany przez Ciebie darmowy hosting, który spełnia wymagania podane przeze mnie w temacie?

Opublikowano

I to wszystko? ;o

W każdym razie jest jakiś polecany przez Ciebie darmowy hosting, który spełnia wymagania podane przeze mnie w temacie?

nie oplaca się uzywac darmowyych. albo będą limity, albo malo miejsca na dysku, strona wolno będzie chodzila (serwery na jakims zadupiu 10000km stąd) albo cos... cba.pl jest raczej jednym z lepszych ale ma reklamy.

Opublikowano

I to wszystko? ;o

Tak, potem podając adres, odwołujesz sie do konkretnego katalogu.

Bardziej ci proponuje wziąć jakiś hosting za sms, np. proserwer.pl

Opublikowano

Kurcze, a jakiś tani hosting, a dobry www (najlepiej żeby było sms/paysafecard, ponieważ nie mam możliwości przelewu)? Takie 4-5 GB miejsca mi raczej starczy...

Opublikowano

Jeśli już bardzo zaparłeś się na darmowy serwer to chyba Ten ma najlepszą "ofertę".

Hostinger.pl

Jeśli pomogłem to zamiast gdzie kol wiek klikać najlepiej wejdź na stronę http://www.pajacyk.pl i kliknij.
W ten sposób pomogłeś. Czy to takie trudne aby wykonywać tą czynność codziennie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...