Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z plikami gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem podczas włączania wowa wyskakuje mi taki komunikat: cannot stream required archive data. Please check the network connection i nie wiem o co chodzi bo nigdy nie miałem takiego czegoś gram na Cataclysm 4.3.4 Proszę o pomoc!!!.

Opublikowano

Siema mam taki problem podczas włączania wowa wyskakuje mi taki komunikat: cannot stream required archive data. Please check the network connection i nie wiem o co chodzi bo nigdy nie miałem takiego czegoś gram na Cataclysm 4.3.4 Proszę o pomoc!!!.

Wyczytałem w internetach, że to może być jakiś uszkodzony plik gry. Może instalowałeś coś do wowa?

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano (edytowane)

nie właśnie nic nie instalowałem tylko grałem z 2 razy i potem kilka dni zrobiłem przerwy i przedwczoraj chciałem wbić i nic to mi wyskakuje pobiorę od nowa grę i zobaczymy wtedy.

Edytowane przez frost912
Opublikowano

Jak grasz na moltenie to mi jak tam grałem co jakiś czas crashowalo grę, ale reinstal pomagał. 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Hejka!

Spróbuj uruchomić wowa (bez launchera) jako administrator, jeśli to nie podziała wyłącz firewalla :) W razie ostateczności włącz w internet explorer offline mode :)

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif