Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Duzo pingu - nagle

paczeeky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio gdy grałem w lola zauwazyłem że mam jakieś dziwne lagi, po jakimś czasie zobaczylem ze to ping . Teraz mam go po 500-10000 a kiedys 65-90 , próbowałem wiele rzeczy ale nie pomagały, dajcie jeszcze jakieś sposoby, chciałem zrobić format ale to raczej nie przez smieci na kompie.

Nie jestem nie nie normalny,  jestem  BARDZO NIEMĄDRY  w ciekawy sposób.

Opublikowano

Masz stały taki ping? Nie tracisz pakietów?

Usuń pmb.

Pando media booster tak ? i co to pakiety ? jak to usune to nie strace lola ?

Opublikowano

pakiety to przesylane dane, może masz wirusy ;x kumpel miał taki problem jak miał dużo wirusów, w koncu musiał zrobić formata bo miał takie pingi że nawet na strony nie mógł wchodzić, a co dopiero grać.

Opublikowano

pakiety to przesylane dane, może masz wirusy ;x kumpel miał taki problem jak miał dużo wirusów, w koncu musiał zrobić formata bo miał takie pingi że nawet na strony nie mógł wchodzić, a co dopiero grać.

Ok, przeskanuje kompa

Opublikowano

Riot miał problemy z serwerami o tej godzinie kiedy pisałeś o wysokim pingu, niewiele po tym jak napisałeś serwer EUNE został wyłączony, ponieważ Riot musiał doprowadzić go do pełnej sprawności, teraz powinno być wszystko w porządku.

mpcSygna.png

Opublikowano

Riot miał wczoraj straszne problemy z serwerami pod wieczór, nie dało się logować, nie można było rozpocząć gry. Zobacz dzisiaj jak będzie wyglądała sprawa z pingiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...