Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy win lose ratio normali wpływa na mecze rankingowe?

wojtrix123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skoro win i lose rankingów wpływająna to jakich przeciwników dostajesz na normalach to jest logiczne że działa to w 2gą stronę, system ma wgląd w twoje win ratio i przewagi w grach na innych trybach w których rozgrywasz większość gier zanim wbijasz na rankedy żeby dobierać Ci przeciwników lepiej.

gdyby nie miało to wpływu to mógłbyś na rankingach gać chellengera a zwykłe z bronzem - where is logic, jest jeden system LP a na normalach nie ma ukrytych LP więc musi istnieć powiązanie w obie strony.

dziękuję za uwagę...'

@@@@@ Panowie up. może argumenty a nie wasze suche "nie" to niczego nie dowodzi.

16k7y4p.png

Opublikowano

MMR Normali i MMR Rankedów to dwie rózne rzeczy, które nie są ze sobą powiązane w żaden sposób,
mam diament 2 i na normalach gram z silverami. Dlatego, że od roku zagrałem z 20 normali

jebać psy

Opublikowano

Ja myślę, że może to być powiązane . Przed zagraniem 1 rankeda dobierało mi unrqnkedy 200-300 winow, a po nim goldy/platyny 600-1000, więc raczej to musi mieć związek .

Opublikowano

mmr normali i mmr rankedow sa podobne. ale nie takie same :D

np ja na normach gram z goldami a jestem w d5 :D no a na rankedach normalnie z platynami 1 i diamentami...

btw, lipnie sie gra majaac diament na normalach z goldami bo jak przegrywamy to placza ze maja diament w druzynie i przegrywaja xDD

Age is just a number :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...