Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AmonBeats - Mazowieckie Promo Mix 2014

Code.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Długość : 01:05:09
Jakość : 320 kb/s
Wielkość : 149.13 MB

♪ Nowość !
Usiądź wygodnie, podkręć głośność po czym rozkoszuj się esencją najlepszej muzyki klubowej. To dzięki wam miałem motywację do działania. Miałem mały zapas takich gatunków jak Dutch-House,Electro-House,Tech-House oraz Deep-House, więc postanowiłem wybrać kilkanaście najciekawszych nutek, które zaprezentowałem wam w tym secie. Cieszy mnie to bardzo, że rośnie grono fanów muzyki klubowej jak i osób zaglądających od czasu do czasu na mój FP 
<- nie będę dawał reklamy na forum. Kto będzie chciał na pewno znajdzie. Wystarczy wpisać AmonBeatsOfficial Tych, którzy jeszcze nie mieli okazji tam gościć zapraszam gorąco i serdecznie. Widząc ilość wyświetleń oraz pobrań ostatniego seta mogę chyba śmiało powiedzieć, że bardzo się cieszę tym, że to co robię jednak się komuś podoba i da się tego słuchać. Tym razem chciałem was zaskoczyć Amonem jakiego jeszcze nie było. Myślę, że cały czas wałkowane gatunki club/dance,electro-house bądź disco-polo potrafią się znudzić, a nie można zapominać o starszych klubowych utworach oraz takich gatunkach jakimi właśnie są : Hans Up, Dutch-House,Electro-House,Tech-House, Deep-House, Trance oraz Euro Dance.
Mam nadzieję, że również ten ponad jedno godzinny set przypadnie wam do gustu. Oczywiście jeśli ten " Mazowiecki Promo Mix" spodobał wam się to i chcesz przyczynić się do rozwinięcia się mojego fan page to :
► kliknij Lubię to!
► udostępnij ten post na swojej tablicy
► daj ocenkę w komentarzu (0 - 10) <- żadną nie pogardzę love-very.png
► zaproś znajomych na mojego fan page
Niech moc będzie z wami, strzałeczka wink.png

http://www63.zippyshare.com/v/29466917/file.html

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...