Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Najłatwiejszy zarobek w FUT

SlavesCity

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawię wam najłatwiejszy i bardzo korzystny zarobek

Nasze zarabianie będzie dotyczyło kontraktów.

Przed premierą fify 15 kontrakty, kondycja i reszta kart jednorazowych są bezużyteczne.

Jak zarabiać?

Kupujemy nieświecące kontrakty i świecące. Nieświecące najlepiej jest licytować do 150 monet, lub kupić teraz za 200 monet. Kupimy za 200 monet, a w dzień premiery będą chodziły do 500 monet lub wyżej. Jeśli kupimy ich np. 20, czyli 2000 monet wydamy, sprzedamy każdą za 500 monet, już mamy 10 000 zysku.

I1VxB2n.png

Świecące kontrakty staramy się wylicytować za jak najmniejszą sumę. Robimy to samo, co napisałem wyżej, tylko ceny się różnią.

gYinxMT.png

Sposób bardzo prosty, oraz znakomicie korzystny.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Ciekawy sposób ale lepiej kupić takiego Hulka za 10k a w październiku sprzedać za +50k ale co kto lubi :).

Poradnik przydatny dla początkujących.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Skąd wiesz jaka będzie cena kontraktów po premierze fify 15? :) Na pewnie cena nie wzrośnie o 250%, ale jak najbardziej zarobek jest realny.

Opublikowano

Ja mogę od siebie dodać że rok temu kiedy czekałem na Fife 14 to tak robiłem z kontraktami ;) Bo teraz świecące wylicytowałem za 350 a potem kiedy już fifa ruszy to one będą tak po 1000+ chodziły.. Zresztą tak jest co roku :) Teraz też mam kilkanaście kontraktów do sprzedania..Jedyne co to trzeba mieć coinsy aby te kontrakty kupić, a z tym może być problem bo trzeba je sobie ,,zarobić" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...