Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wrócić do formy i znowu mieć skilla.

Miszelovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Mam pewien problem.Bo jeszcze dwa miesiące temu grałem strasznie dobrze,jechałem dosłownie każdego,nigdy nie mialem stat na minusie,zawsze na plusie,i przeważnie duża przewaga punktów pomiędzy zginięciami a fragami (oczywiscie duzo wiecej fragow mialem :D).Trzy miesiace temu zacząłem grać mecze ESL,i też nie powiem mialem wygrane 4/4.

Teraz niestety nie gralem przez prawie dwa miesiace,i dzis znowu zacząłem,i szczerze...Gram strasznie słabo,jak amator...Nie mogę nikogo zabić,zero skilla,nie to co dwa miesiące temu...Staty 3/6,2/3...Mieliscie kiedyś tak?Jak wrócić do dawnej formy?Trzeba ciągle grać?Pomóżcie :(!

5k8fkygi1wgp.png

Opublikowano

Graj codziennie parę godzin i forma wróci, zawsze tak jest na początku po przerwie, mam tak samo :> Zazwyczaj pogram tak z 1-2 tygodnie i wraca powoli.

Opublikowano

Cześć.Mam pewien problem.Bo jeszcze dwa miesiące temu grałem strasznie dobrze,jechałem dosłownie każdego,nigdy nie mialem stat na minusie,zawsze na plusie,i przeważnie duża przewaga punktów pomiędzy zginięciami a fragami (oczywiscie duzo wiecej fragow mialem :D).Trzy miesiace temu zacząłem grać mecze ESL,i też nie powiem mialem wygrane 4/4.

Teraz niestety nie gralem przez prawie dwa miesiace,i dzis znowu zacząłem,i szczerze...Gram strasznie słabo,jak amator...Nie mogę nikogo zabić,zero skilla,nie to co dwa miesiące temu...Staty 3/6,2/3...Mieliscie kiedyś tak?Jak wrócić do dawnej formy?Trzeba ciągle grać?Pomóżcie :(!

Najlepiej to graj na DM , grywaj mixy z kolegami i forma wróci 2-4 godzinki by znów nie przejadać się grą.

i1sWQY0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...