Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] CradosMT2

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

454571404523841218521.png

911731404523841218521.png

787721404523841218521.png

CradosMt2.pl

275001404523841218521.png

CradosMt2.pl/rejestracja

582311404523841218521.png

CradosMt2.pl/pobieralnia

683581404523841218521.png

forum.cradosmt2.pl

553021404523841218521.png

Serwer wystartował 31 Lipca 2014r.

Maksymalny Poziom : 110

Maksymalne Statystyki : 95

527741404526089218521.png

[sA]Vincent - technik, właściciel, główny administrator, pomysłodawca, odpowiedzialny za każdy aspekt projektu.

[GA]Sh4ke - pomysłodawca, youtuber, community manager, odpowiedzialny za organizowanie wydarzeń, kontakt z graczami i pomoc.

[GM]Matzar - główny administrator forum, odpowiedzialny za konfigurację forum oraz zarządzanie zespołem Moderatorów.

[GM]Amy - community manager, odpowiedzialny za kontakt z graczami i pomoc.

[GM]KireK - pomysłodawca, youtuber, community manager, odpowiedzialny za kontakt z graczami i pomoc.

Fennar - wspólnik, administrator strony i serwera. Odpowiedzialny za bezbłędne działanie serwera.

Opublikowano

Hm, serwer dosyć okej ale te misje moim zdaniem są przesadzone nie dość, że jest ich od cholery to robi je się bardzo, bardzo długo. 1 item do misji potrafił wydropić po 3/4h. No i ilość graczy troszkę spadła, przydała by się większa reklama. 

xD 

Opublikowano

Hm, serwer dosyć okej ale te misje moim zdaniem są przesadzone nie dość, że jest ich od cholery to robi je się bardzo, bardzo długo. 1 item do misji potrafił wydropić po 3/4h. No i ilość graczy troszkę spadła, przydała by się większa reklama. 

Zostanie zwiększony znacznie drop itemków do misji o reklamę również się staramy póki co swoją serię będzie prowadził DIIIM2

Opublikowano

Zostanie zwiększony znacznie drop itemków do misji o reklamę również się staramy póki co swoją serię będzie prowadził DIIIM2

Darek robi dosyć okej filmy, no ale jest to gunwo a nie reklama, sam się o tym dobrze przekonałem ;) Jeżeli chcesz aby Youtuber przynosił korzyści to najlepiej aby nagrywał z jednego serwera, a nie prowadził milion innych serii ;) 

xD 

Opublikowano

Serwer dobry kontakt z administracją tez jednak mnie boli to, że do dzisiaj prywatne dt nie działa mimo zgłaszania błędu. Też widać, ze lekko nie ukrywając spadła ilość graczy a reklamy jeszcze nie widać ale jej sie spodziewam. Jeśli ktoś lubi dużo misji i ciekawe systemy to naprawdę serwer dla niego. Tylko mam pytanie jak niby usuwaliście te runy klasowe? Skoro widziałem już dzisiaj 4 osoby co nadal posiadają takowa runę w pecie co jak dla mnie jest nieuczciwe, z moich petów zostały usunięte a jednak niektórzy ciągle ją mają.

Opublikowano

Serwer dobry kontakt z administracją tez jednak mnie boli to, że do dzisiaj prywatne dt nie działa mimo zgłaszania błędu. Też widać, ze lekko nie ukrywając spadła ilość graczy a reklamy jeszcze nie widać ale jej sie spodziewam. Jeśli ktoś lubi dużo misji i ciekawe systemy to naprawdę serwer dla niego. Tylko mam pytanie jak niby usuwaliście te runy klasowe? Skoro widziałem już dzisiaj 4 osoby co nadal posiadają takowa runę w pecie co jak dla mnie jest nieuczciwe, z moich petów zostały usunięte a jednak niektórzy ciągle ją mają.

Dzisiaj w pełni zostaną usunięte runy klasowe petów, tak samo poprawione zostanie prywatne DT.

Opublikowano

Dzisiaj w pełni zostaną usunięte runy klasowe petów, tak samo poprawione zostanie prywatne DT.

Oby to nie były puste słowa, jednak dalej podtrzymuje zdanie, że serwer jest idealny jednak przez takie drobne błędy i długie ich naprawianie gracze będą odchodzić. Przemek już to odczuł mając Almantię i Graysta jak przez drobne błedy gracze szybko odeszli, myślę, że tyle czasu mu starczyło by uczyć się na błędach.

@topic

Serwer polecam, stabilny oraz rzetelna administracja oraz pełna pomoc od graczy jak najbardziej na plusie.

Opublikowano

Serwer dobry jedna rzecz mnie strasznie irytuje ze nie ma zamiany dodań na zmianki :(

Jest to niemożliwe ze względu na dodania dostępne u handlarki.

Opublikowano

Dobry stabilny server. Grałem na nim na starcie, ale zrezygnowałem z braku czasu.

Osobiście polecam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Jeden z najlepszych serwerów obecnie na rynku, czekałem praktycznie od początku maja i się nie zawiodłem, jednak już sprzedałem EQ i skończyłem grać, bo jak na medium/hard (podobno) ten exp leciał za szybko. I nieproporcjonalnie do misji. Jak już wprowadzicie ten 120lvl, co miało być w MEGA Update #2 to zróbcie, żeby te 10lvli się nie wbijało w np. 2 dni tylko 2tyg.

tenor.gif

Opublikowano

Z niecierpliwością zekam na zwiększenie dropu tych itemów, bo wbiłem 90 level, miałem wziąć się za te misje, ale nie mam tyle wolnego czasu by robić jedną misje 3 godziny.

Serwer polecam.

@TeZo

Ludzie pracują, studiują, uczą się. To, że ty masz czas, by expić 10 godzin dziennie, nie znaczy, że wszyscy mają. Exp i tak leci wolno.

Opublikowano

Hmmm. CradosMT2? :) Serwer w porządku, mi osobiście idealnie się grało, ale tylko przez dwa-trzy tygodnie.

Robiło się misje dosyć ciekawie, z początku eq też szło ulepszać a i exp leciał w porządku.

Ale na 60+ zrobiło nie nudno, ... misji jest wiele, coraz to trudniejsze, polegające na tym samym

idź, zabij milard mobów, dropnij kilka gówien i oddaj. Poświęca się na nie 2-3h ... na jedną misje :huh:

Wyglądało to tak, że gdy expiłem już w v2 musiałem się wracać na dolinę i siedzieć tam cały dzień i dropić. A level stał w miejscu...

Ja jestem taką osobą, że jak nie będe miał spokoju z questami i ekwipunkiem nie ruszę dalej z levelem i dalszą grą ...

Strasznie irytujące to było.

Kolejna sprawa to pomysły from @Sh4ke. W pierwszych tygodniach serwera  wyglądało to na ułatwianie gry osobom z topki a utrudnianie nam.

Team był głuchy na pomysły i sugestie co do dropu. Raz zmniejszają gdy inni sobie powbijali, potem zwiększają... Nie ogarniałem tego :rolleyes:

Tak było na początku, nie wiem jak jest teraz, ale sądząc po newsach na stronie głównej poszło to na szczęście w dobrą stronę :O

Trzecim powodem czemu zakończyłem tu grę to wszędobylskie WH, masa wojowników 35lvl na metinach +80. Nie dało się ubić bossa czy metka, bo taki 

jegomość uwijał się z metkiem w 30 sek. Osób w teamie od cholery a nikt się za to nie brał, co chwilę widziałem, że wrzucają marny let's play, a banować nie ma komu.

Żeby nie było, że serwer ma same wady to napiszę coś o zaletach. Z pewnością serwer wciąga na początku gry i miło można spędzić tu czas. Liczba osób online też

jest odpowiednia do gry na takim typie serwera. Serwer jest stabilny i posiada bardzo dobrego technika. Niektóre rozwiązania w grze były wręcz genialne...

Brak bugów i lagów.  Dość przystępny IS. Serwer wyważony co do pvp, każdą klasą można coś zdziałać.

Gdybym nie miał za sobą przygody na tym serwerze za sobą pewnie zacząłbym grać tu bez zastanowienia. A tak to, dwa razy nie wchodzi

się do tej samej rzeki. Powodzenia z rozwojem serwera i zainwestujcie w serie u PORZĄDNEGO youtubera, który dźwignie serwer, może tak do 2000 online? ^_^  Zatrudnianie osób co mają po 400 wyświetleń lub nagrywają bo są w teamie mija się z celem. Nic wam to nie daje.

Jednak mając na uwadze gówniane hardy typu Ravia, Balmora, Ascarial to mogę ten serwer wam polecić. Jest lepszy niż tamte. :P

Opublikowano

Serwer zajeb... Także mam tylko jedno zażalenie misje i jeszcze raz misje chciałem zrobić drugą postać i dobiłem do 27 lvl, ale jak myślę znowu robić te misje to szkoda mi czasu i szczerzę to odpycha.

837371446280124127260.png
Opublikowano

serwer bardzo dobry, super się grało, powodzenia w dalszym rozwoju  ^_^

Opublikowano

Nie ma do czego się przyczepić. Serwer z*******y. Postarajcie się tylko o reklamę i wracam, bo ja widzę że ludzie odchodzą to i mnie się odechciewa grać.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Serwer zajeb... Także mam tylko jedno zażalenie misje i jeszcze raz misje chciałem zrobić drugą postać i dobiłem do 27 lvl, ale jak myślę znowu robić te misje to szkoda mi czasu i szczerzę to odpycha.

Misje zawsze można wyłączyć :)  Bo tu się zgodzę, że drugi raz to już trochę irytuje ;)

Opublikowano

Tak wyłączyć ale co to ma na celu jeżeli z nie, których misji masz atrakcyjne nagrody, ale też bez misji c**j... się gra tak czy siak te misje już dawno powinny być poprawione szczególnie drop przedmiotów ich ilość może zostać, ale nie tak że po 2,3 h dropu :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ale tak szczerze, nawet na globalnym metinie jest prościej te misje zrobić niż tutaj, moim zdaniem dany przedmiot do questa powinno się dropić max 15 min, ponieważ misji jest strasznie dużo, a naprawdę jak mam siedzieć cały dzień by zrobić kilka misji to mnie strasznie odstrasza i to jest główny powód dlaczego już nie gram, jeżeli zostanie to poprawione w ten sposób że questa będzie się dropić max 15 min, chętnie ponownie wrócę do gry. 

xD 

Opublikowano

Ale tak szczerze, nawet na globalnym metinie jest prościej te misje zrobić niż tutaj, moim zdaniem dany przedmiot do questa powinno się dropić max 15 min, ponieważ misji jest strasznie dużo, a naprawdę jak mam siedzieć cały dzień by zrobić kilka misji to mnie strasznie odstrasza i to jest główny powód dlaczego już nie gram, jeżeli zostanie to poprawione w ten sposób że questa będzie się dropić max 15 min, chętnie ponownie wrócę do gry. 

Dobrze dropi, wszystko zależy od szczęścia.

A na plu nie masz nagród takich jak tu, jak na harda to nagrody są nawet za dobre.

Opublikowano

Serwer nawet spoko ale zapomniany od 1 lvl do 75 grałem na wh nawet expbota w v2 sobie postawiłem i nic : >

Mimo wszystko polecam.. trochę niedopasowany bo miałbyć hard a wyszedł łatwy medium exp leci za szybko w porówaniu do czasu potrzebnego do zrobienia skilli itp.

Opublikowano

Serwer nawet spoko ale zapomniany od 1 lvl do 75 grałem na wh nawet expbota w v2 sobie postawiłem i nic : >

Mimo wszystko polecam.. trochę niedopasowany bo miałbyć hard a wyszedł łatwy medium exp leci za szybko w porówaniu do czasu potrzebnego do zrobienia skilli itp.

Gdybyś robił na bieżąco misje to i skille byś wbił :) 

W atla już exp bota nie postawisz.

UkINXJ3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...