Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do gier.

krzychu853

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę sobie kupić laptopa do gier typu Fifa 15, call of duty ghost, cs:go . Przynajmniej żeby działały na minimalnych bez ścin. Budżet około 2000zł, ale im mniej tym lepiej. Macie coś dobrego do zaoferowania? Najlepiej odrazu z windows 7.

Opublikowano

Sory ale mecz jest to tak czesto nie zerkam :P POLSKA!!!

Lenovo G500H z i3 8gb ram i r7m265 + Win 7 - w tej cenie z systemem będzie to najwydajniejszy laptop.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Nic mocniejszego w tej kwocie nie znajdzie niestety.

A taki przynajmniej starczy do gier typu black ops 2, cs:go, dead island itp mając w tle odpalone ts3/skype ? I jeżeli wiesz to ile będzie mniej/więcej FPS w cs:go na minimalnych ;p 

Opublikowano

Wymagania fify są strasznie zawyżone.  Ja na i5 3230m i 710m odpaliłem w 60 klatkach na maksymalnych ustawieniach demo. Na allegro używki są bardzo fajne za 2000zl.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

A taki przynajmniej starczy do gier typu black ops 2, cs:go, dead island itp mając w tle odpalone ts3/skype ? I jeżeli wiesz to ile będzie mniej/więcej FPS w cs:go na minimalnych ;p 

Tak spokojnie z tego co czytam właśnie o Fifie może nawet i ja odpalisz :)

Counter-Strike: GO 2012
low 1024x768
135  fps    
med. 1366x768
100.6  fps     
high 1366x768
82.3  fps     
ultra 1920x1080
53.5  fps 

Hmm spokojnie pograsz na medium czy wosokich :P

Opublikowano

Tak spokojnie z tego co czytam właśnie o Fifie może nawet i ja odpalisz :)

Counter-Strike: GO 2012
low 1024x768
135  fps    
med. 1366x768
100.6  fps     
high 1366x768
82.3  fps     
ultra 1920x1080
53.5  fps 

Hmm spokojnie pograsz na medium czy wosokich :P

Dzięki za pomoc i raczej się zdecyduję na tego laptopa. Jeszcze takie może trochę głupie pytanie, ale dla pewności warto zapytać. Ta stronka x-kom to jest zaufana i nie oszukają :D

Opublikowano

Tak, jest zaufany.

Ja na i5 3230m i 710m odpaliłem w 60 klatkach na maksymalnych ustawieniach demo.

No raczej nie animacje, sam wiem jak są zoptymalizowane :P Przynajmniej nie z MSAA 4x.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Ja zakupiłem tam dwa laptopy a zakupy robie juz od 5 lat kolega który polecil mi xkom od 7 i jak narazie bez żadnych problemów. Ceny są tańsze niż w innym sklepach

Wszystko zawsze było Ok bardzo dobra obsługa doradza itp.

Warto napomnieć że lepiej jest zakupić sprzęt w sklepie internetowym xkom i odebrać go osobiście lub przesyłką, gdyż masz możliwość zwrotu towaru w ciągu 10 dni,

Przy odbiorzę osobistym możesz sie zapytać o rabat czy torbę gratis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...