Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagubiona gra

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygrałem grę rankingową, ostatnią grę w serii by mieć golda. Lecz na końcu nie pokazały mi się statystyki, dałem "skip" i teraz nadal jestem silver 1 100 LP.

O co chodzi? Muszę od nowa grać? Dodam iż normalnie wygrałem i na końcu miałem Victory. Więc nikt tutaj DH z enemy nie użył ;)

Opublikowano

Kiedy to było? Przed chwilą? Ja przed chwilą przegrałem i też pokazało mi się, że nie straciłem lp a potem serwer padł

Opublikowano

NO DO C***A PANA, zalogowałem się, wygrałem tego rankeda, byłbym teraz w goldzie, a w historii gier nic nie ma, rankedy wyłączone, tempe chuje z riotu mi oddadzą tego rankeda czy musze na nowo grać z graczmi o iq poniżej 60?

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

NO DO C***A PANA, zalogowałem się, wygrałem tego rankeda, byłbym teraz w goldzie, a w historii gier nic nie ma, rankedy wyłączone, tempe chuje z riotu mi oddadzą tego rankeda czy musze na nowo grać z graczmi o iq poniżej 60?

Musisz grać, bo choćby chcieli to nie mają jak Ci go przywrócić. Nie da się :P

Opublikowano

Mi kiedyś po 7 godzinach dodali mecz :)

edit// Zaliczyło, mam golda. :)

Opublikowano

Mi pisze, po kliknięciu "wyświetl pełną historię meczów", że mam tego rankeda, ale w grze w "historia meczów" go nie ma, IP mi za niego dodało, ale w histori meczów nie piszę, i mi go nie zaliczyło w serii, jak włączą rankedy to to się samo odbuguje?

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Tez kiedys tak mialem jak gralem duo z kolega wygralismy ale w trakcie niej byly problemy i nie zaliczylo wygranej. Nie chcialy mi sie zaladowac statystyki

Opublikowano

Mi pisze, po kliknięciu "wyświetl pełną historię meczów", że mam tego rankeda, ale w grze w "historia meczów" go nie ma, IP mi za niego dodało, ale w histori meczów nie piszę, i mi go nie zaliczyło w serii, jak włączą rankedy to to się samo odbuguje?

Bo zależy mi na goldzie, w końcu po 700 rankedach ;c

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Jak jutro mi nie pokaże tej rozgrywki w kliencie (na stronie jest normalnie), to piszę/robie spam polskiemu i angielskiemu supportowi.. bo przez te k***y znów muszę się wkurwiać grając rankedy z niedojebami..

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Jak jutro mi nie pokaże tej rozgrywki w kliencie (na stronie jest normalnie), to piszę/robie spam polskiemu i angielskiemu supportowi.. bo przez te k***y znów muszę się wkurwiać grając rankedy z niedojebami..

to że im napiszesz niczego nie zmieni dostaniesz op. zwrotną z automatu która w niczym Ci nie pomoże a wygranej i tak nie odzyskasz. serwery padają to może dadzą nam RP rekompensate tak jak kiedys w ameryce  :D jest na co liczyć wiec może wywalać serwery wg mnie :D

16k7y4p.png

Opublikowano

Ja gralem, dostalem laga, ze mialem 500 pingu i recconect. Czekalem z 20minut i dalej to samo wiec wylaczylem gre i wlaczylem.

Pisalo mi, ze jestem dezerterem i ban... GZ RITO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...