Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] Zielone Imperium

sebos2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wersja niemiecka, dla początkujących i zaawansowanych)

Możliwości: automatyczne zasianie i podlanie całego ogrodu

Wymagania: Przeglądarka Firefox

Zalety: Prostota obsługi, szybkość działania na „czystym” ogródku – zasianie i podlanie całego pola zajmuje maxymalnie 2 minuty, przy czym, my nie musimy ni robić

Wady: Jeżeli w ogrodzie mamy dużo chwastów to niestety bot jest dosyć wolny, język niemiecki.

Instrukcja:

1. Ściągamy bota: POBIERZ

2. Wypakowujemy jego zawartość do dowolnego folderu na naszym komputerze: np. C:\bot\

3. Uruchamiamy plik Wurzelimperium.exe

4. Logujemy się do naszego ogrodu w grze, w przeglądarce Mozilla Firefox

5. Mając otwarte okno z widoczną grą, na pasku zadań przełączamy okienko na bota

6. Wciskamy OK.

7. Wpisujemy nazwę rośliny którą, chcemy zasadzić. Tłumaczenia początkowych roślin:

2nk6mo0.jpg

8. Znowu wciskamy OK., a następnie Ignore

Bot po chwili automatycznie zbierze plony w naszym ogrodzie, następnie zasieje wszystkie wolne pola wybraną rośliną i je podleje

Uwagi: W czasie pracy bota NIE dotykaj myszki ani klawiatury, aby przerwać pracę bota wciśnij na klawiaturze kombinację klawiszy: Shift+Esc, zrób to także jeśli zobaczysz, że bot wybrał złe warzywo i spróbuj ponownie

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/fe6a25b2dd6638e41ca6c2befb89198628508277d796eaf730fd5e16a08bc613-1266621363

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Pasjonat
Opublikowano

zerżnięte z:

http://zieloneimperium.cyf.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=11&Itemid=11

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Czy ja napisałem że to ja to napisałem -.-?

Ja to tylko dodałem ...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...