Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pociągnie Fife 15

MrKedu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam si

Nie napisz ile masz kasy na nowy komputer to złoży sie coś lepszego

Pytam się czy pociągnie a nie żeby ktoś złożył mi komputer !!!

Opublikowano

Ehh... twoja kasa, jak chcesz marnować to marnuj.

Pociągnie. Przez parę dni, może dłużej jak zasilacz wytrzyma.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To jest gotowiec, czyli wielkie gówno. Jak chcesz przepłacić i pokorzystać parę dni, a potem płakać, że Ci się coś sfajczyło, to go kupuj śmiało.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Nie rozumiem was pytam się żebyście tylko powiedzieli czy pójdzie fifa a wy dodajecie nie potrzebne teksty jeszcze :P

Teksty są po to, aby Ci uświadomić, że kupno tego komputera mija się z celem i jest całkowicie nie opłacalna.

Co do pytania to: tak ale...

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Tak, ale tak jak panowie wyżej. Jest to zwykły pic na wodę, typowego kowalskiego przyciągnie obrazek z obudową; lepiej złożyć od zera, przy czym zaoszczędzisz. 

­

Opublikowano

Człowieku.. piszą ci ludzie ciągle że jakoś pociągnie. Ale nie opłaca się ze względu na zasilacz który może ci przepalić cały komputer.  Fifa jakoś pociągnie to nie jest wymagająca gra. Ale za taką cenę jak reszta pisze: MOŻNA ZŁOŻYĆ 3 razy lepszy komputer chyba że właśnie ten komputer już posiadasz jeśli tak to pisz od razu że masz taki komputer, a jeśli nie to za tyle pieniędzy można lepszy ci zestawik złożyć gdzie fifa pójdzie spokojnie full i jeszcze dalej.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...