Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

M27-IAR

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powróciłem po około 9 miesięcznej przerwie. Na przecenie przez 14 godzin jest M27-IAR za 1399 Funds. Opłaca się kupić czy już całkowicie znerfili tą broń?

Opublikowano

Mam nadzieje bo inne bronie (min. SAW) to albo ja nie potrafię już grać w tą grę albo zjebali tą broń do maksimum. A może mi ktoś podać jeszcze dobre dodatki do tej broni?

Opublikowano

Sawka też jest dobra ;) Do M27 dałbym Preckę, Vipery, Taktyczną/Barrakude i RedDota. Osobiście nie lubię tej broni, ale Tobie może się spodobać :)

Opublikowano

Sawka też jest dobra ;) Do M27 dałbym Preckę, Vipery, Taktyczną/Barrakude i RedDota. Osobiście nie lubię tej broni, ale Tobie może się spodobać :)

Widzę że ogarniasz dodatki, to może zechce Ci się napisać do jeszcze kilku broni? xD XM8AR, Sawka, MG36, PKM (niby niski level a kiedyś była świetna, nie wiem jak teraz). A dodatki jakie mam to tak: Lufa: Zasięgowa, predator. Magy: WWZ, Viperki, dużej poj. kolba: stabi. Luneta oczywiste. Aż sam się dziwie że mam taką biedę na tym koncie :D Zapomniałem o M27 jakie byś dał dodatki oprócz taktycznej i barrakudy? :P

Opublikowano

Widzę że ogarniasz dodatki, to może zechce Ci się napisać do jeszcze kilku broni? xD XM8AR, Sawka, MG36, PKM (niby niski level a kiedyś była świetna, nie wiem jak teraz). A dodatki jakie mam to tak: Lufa: Zasięgowa, predator. Magy: WWZ, Viperki, dużej poj. kolba: stabi. Luneta oczywiste. Aż sam się dziwie że mam taką biedę na tym koncie :D Zapomniałem o M27 jakie byś dał dodatki oprócz taktycznej i barrakudy? :P

Dużego wyboru nie ma :D Lufa do każdej predator, Vipery no i stabka :P Mało dodatków.... 

Zapomniałem :D MG36 jeszcze da się grać, nie wiem jaka musiała być przed nerfem, jeśli teraz mi się tak dobrze grało  :huh:

Opublikowano

Wiem, mam biedę xD Tak patrzę za tą Barrakudą i jej nie widzę ani w dodatkach ani w pakietach. Już jej nie ma do zakupu?

Patrzałeś na pakiet z LSAT'em? :D

Opublikowano

Dziwne, ale ja go chyba nie mam. o.O Mam pakiet z L86, M27, Pechengiem, M240B i QJY o.O. Btw nie żałuje zakupu. Pierwsza rundka 12/3 tą bronią. :)

Wycofali pakiet? :O Może go dodadzą, kiedyś też tak miałem  :ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...