Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silniki Plemion Download

kamilek757

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie w tym temacie chciał bym wam przedstawić mój nowy projekt którego chyba jeszcze nikt się nie podjął. Więc postanowiłem iż stworzę stronę internetową w celu zebrania wszystkich możliwych silników aby w łatwy sposób bez przeszukiwania internetu godzinami móc pobrać wybraną przez siebie wersję silnika. Strona internetowa jest postawiona na darmowym hostingu ponieważ nie wiem czy projekt ma szanse na przetrwanie i zbierze wystarczająco dużo użytkowników aby był sens zakupu domeny oraz dalszego rozwoju strony.Więc zapraszam do pobierania silników z mojej strony.
Link :xxxxxxxx

Domena oraz szata graficzna prawdopodobnie zmienią się z upływem czasu Silniki będę aktualizował regularnie. 

Lista silników które znajdują się na serwerze.

- Silnik Plemion V 8.3 By bartekst (naprawiona strona startowa)

-Silnik Plemion By Skorupa

-Silnik Plemion By GrOmErO V 04.5.2

-Silnik Plemion V 7.5.1 By Bartekst221

-Silnik Plemion V 7.3 By Barteks221

-Silnik Plemion V 7.2.1
-Silnik Plemion V 7.0
-Silnik Plemion V 6.0
-Silnik plemion  V 1.0 By kamilek757
-Silnik Plemion By Krzemas Silnik Dodany

Silniki które pojawią się przy następnej aktualizacji Strony

- Triburile 8.2 ByGeorgeXD

-Triburile Lan v0.3

-All in One v1.9

-TW lan v1.5.1.2b

-Empire of War By Felipe Medeiros

Jeśli któryś z linków nie działa zgłoś to tutaj. 

Jeśli masz jakiś ciekawy silnik i chciał byś go umieścić na serwie napisz .

Log:

20/09/14 - Serwis wystartował

22/09/14 - Przeniesiono silniki plemion bezpośrednio na serwer     

25/09/14 - Prace wstrzymane do 02/10/14

Najbliższa aktualizacja*

- Aktualizacja szaty graficznej (dodanie przycisków itp)

Pozdrawiam

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

"lubie spamować"  Ciekawa sygnatura ;). Widać że lubisz ponieważ "ref" piszesz w odpowiedzi zamiast edytować temat. Przy czym nabijasz sobie posty.

Co do strony :

Pomysł ciekawy lecz mógł byś dodać także, który silnik jest lan a, który można wrzucić na stronę oraz zrobić do każdego tematy z "Instalacją".

I moje pytanko. Który silnik mogła bym wykorzystać na stronie i jak go zainstalować ?

logotyp2.jpg

Opublikowano

Witaj .

Twój pomysł związany z pisaniem poradników dotyczących instalacji wezmę pod uwagę . Postaram się lepiej znakować silniki które wstawiam ale puki co wszystkie które są dostępne na serwerze to dslany. W planach mam również podział silników na kategorie Językowe ponieważ w przyszłości pojawią się również silniki innojęzyczne. a co do twojego pytania to nie jestem w stanie polecić ci jakiegoś konkretnego silnika każdy woli inne. Jeśli chcesz postawić serwer to możesz to zrobić na którymś z silników bartka lecz nie polecam jego najnowszej aktualizacji zresztą jak większość użytkowników. Moim zdaniem warte uwagi są silniki Paladini Ro lecz chyba w sieci nie ma dostępnego spolszczenia.  Z polskich modyfikacji nie mam faworyta. Ale z tego co mi wiadomo serwer Modern Wars był postawiony na jednym ze starszych silników i przyznam że silnik stanął na wysokości zadania .

Pozdrawiam  

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Prace nad serwerem zostały wznowione do wtorku zostaną wstawione następne silniki 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Strona padła :/ brak kopii zapasowej a pliki przepadły :/ temat do zamknięcia możliwe iż wystartuje ponownie ze stroną ale nwm kiedy .

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...