Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]►[LoL Konto]◄ 30 LVL EUW SILV V 9 SKINÓW ✓

Carderim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[b] Nazwa rzeczy:[/b]  Konto League of Legends
[b]Metoda kontaktu:[/b] PW, TEMAT
[b]Opis rzeczy:[/b] Sprzedam konto lol skiny + maile
[b]Oczekiwana/oferowana cena:[/b] 50zł
[b]Zdjęcia/inne informacje:[/b] Niżej

7410814112311761007169.png

Opublikowano

Może podałbyś ss postaci, 50 zł to jest dużo jak na konto silver v .

Opublikowano

Później podrzuce jak BD w domu ale jest z 30 :) btw samo czyste konto bez skinów po 90zł chodzi w serwisach z kontami, ale cena może być do negocjacji. Chyba że jak bd miał więcej czasu to mogę wbić tego Golda za mała podwyżką ceny konta jak już ktoś bardzo chce, no ale nie wydaje mi się silv za zbyt wysoki poziom :D

Opublikowano

Później podrzuce jak BD w domu ale jest z 30 :) btw samo czyste konto bez skinów po 90zł chodzi w serwisach z kontami, ale cena może być do negocjacji. Chyba że jak bd miał więcej czasu to mogę wbić tego Golda za mała podwyżką ceny konta jak już ktoś bardzo chce, no ale nie wydaje mi się silv za zbyt wysoki poziom :D

90zł za Silver V? Ciebie gościu popierdoliło i to ostro xD Nie licz na więcej niż 20zł :P
Opublikowano

90zł za Silver V? Ciebie gościu popierdoliło i to ostro  xD Nie licz na więcej niż 20zł  :P

Jak mi powiesz gdzie napisałem że konto sprzedaję za 90zł to je ci oddaję w ciągu 5 min.

Nie radziłbym się czuć za bardzo anonimowym misiu jeśli nie chciałbyś mieć żadnych problemów. Typowy gimbus który myśli że ma anonimowe ip. No i oczywiście zgłosiłem twojego posta.

/// Wiadomość do ludzi: (o ile to coś wyżej można nazwać człowiekiem, ale raczej się nie zalicza) \\\

Macie tu nawet wartość skina który jest na koncie więc sam skin jest praktycznie 4x warty niż cena konta za jaką sprzedaję + dochodzi reszta skinów/champy itd.

JNYseLW.png

Champy:

RbymNr1.png

Opublikowano

Jak mi powiesz gdzie napisałem że konto sprzedaję za 90zł to je ci oddaję w ciągu 5 min.

Nie radziłbym się czuć za bardzo anonimowym misiu jeśli nie chciałbyś mieć żadnych problemów. Typowy gimbus który myśli że ma anonimowe ip. No i oczywiście zgłosiłem twojego posta.

/// Wiadomość do ludzi: (o ile to coś wyżej można nazwać człowiekiem, ale raczej się nie zalicza) \\\

Macie tu nawet wartość skina który jest na koncie więc sam skin jest praktycznie 4x warty niż cena konta za jaką sprzedaję + dochodzi reszta skinów/champy itd.

1249814113972191007169.png

Champy:

7491514113972191007169.png

HAHAHAAHAHAHAH po ip i co wbijesz mi ze swoją gimbusiarską armią 15 latków i mi wpierdolisz? Zresztą ty mi problemy zrobisz? Ja p*******, ledwo mogę się powstrzymać od płaczu xD. Nie ośmieszaj się dziewczynko.. Prawda nie doczytałem, 90zł za czyste... nadal c***a prawda... Za 50 zł znajdziesz(nawet tutaj na forum), więc nie pierdol kotku na temat na którym się nie znasz ;) To coś to cię chyba rodzice(współczuję im) na obiad wołają. Kolejne dziecko na tym forum -_-

Dywizja -> nic -> postacie -> nic -> żetony zwrotu w sklepie(o dziwo bardzo ważne dla niektórych) -> historia banów -> nic -> dane do konta(e-mail itp.) -> skiny

To, że masz konto ze skinem za 30-40 euro to nic nie znaczy... Ludzie(nie gimbusy jak ty)zwracają uwagę głównie na ilość postaci + dywizja...

Ps. Ile nie czytam "Nie radziłbym się czuć za bardzo anonimowym misiu jeśli nie chciałbyś mieć żadnych problemów. Typowy gimbus który myśli że ma anonimowe ip. " to sikam ze śmiechu... Drugi Bonzo, czekam na hasło na płytę główną ^.-

@

1.Prowokacja? Ciebie coś boli? Piszę szczerą prawdę i tyle

2.Spoko 20zł psc ;)

3.Stać, tylko na c**j mam dawać po 1. jakiemuś burakowi hajs, po 2. przepłacać, po 3. brać kolejne konto(mam 3 w goldzie)i to nie unranked jeszcze? "nie stać" Co za k***a burak xD Nagroda buraka roku wędruję do ciebie... Gratulacje!

Opublikowano

1. Dobra prowokacja

2. Thx za podbijanie tematu

3. Nawet tego nie czytam, bo skoro cię nie stać na konto to nie rozumiem po co się wypowiadasz.

Opublikowano

2up ma racje to konto nie jest warte 50zl moge dac gora 20 psc

Napisałem że jest do negocjacji :)

Jak ktoś chce to moge dać min. za 30zł tzw. 20 psc + paypal albo skrill, chyba że inaczej możemy się dogadać też jak ktoś zainteresowany

Bo i tak nie bd miał całej kwoty za psc.

Opublikowano

jak moje z 70 chempionami i 6 stron run i 15 skinów silver 1 ledwo za te jebane 30 zł poszło a ty takie gowno sprzedajesz za tyle

No to nie moja wina że taką cene sprzedajesz. Dzisiaj poszło konto jednego gościa unranked za 40zł (czyli 17k - kupi sobie z 1 strone na runy i max. 3-7 champów, 0 skinow itd) wiec niestety ale takie ceny niskie sa na mpc. wejdz sobie na serwis typu account seller to tam czyste konta chodza po 50-100zł, diss czy jak mu tam kupowal chyba nawet za 30 dolarow z tego co pamietam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...