Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filed to download [WIN XP] - Proszę o pomoc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokrótce mówiąc, w appdata po uruchomieniu bola nie ma folderu ''BoL'' A gdy zrobię go ręcznie i włączę program, nie ma żadnych plików. Dlatego pomysł z łatką nie wyjdzie, macie jakieś inne przypuszczenia co do tego? 

Opublikowano

Zrobiłem inaczej. Podpiąłem dysk na którym siedzi win7. ściągnąłem tego pierdolonego bola, włączam, coś się pobiera. Mówię nie no kuuuurwa GJ! Po 4 dniach jebania się wreszcie zobaczę chociaż ten p********y program. Dobra coś się pobiera, myślę sobie. Nareszcie! Wyskakuje mi ich pierdolone okienko z logowaniem, wpisuje swój login oraz hasło, I CHUUUUUUUUJ (FAILED TO LOGIN) Myślę...hmm może źle coś wpisałem..? Wpisuje.. (failed to login) wpisuje znów... (failed to login) więc wpisuje znów... (failed to p********y login) 

Pomyślałem.. hm.. może te konto jest jakieś lewe.. założę nowe. Założyłem nowe konto, wpisuje pasy NA 100000% dobre. 

I co widzę? (FAILED TO LOGIN) mówię nie no kurwaaa.. Piszę na ich forum. Napisałem post, odpisali mi po 10 sek. ''Wejdź w appdata usuń folder z bolem, spróbuj ponownie ble ble ble, zrób folder o nazwie ''BoL'' ble ble ble zaloguj się'' No mówię ok.. wchodze w appdata, nie ma żadnego folderu o tej jebanej nazwie ''BOL'' Zrobiłem więc nowy folder o takiej nazwie. Włączam tego całego jebnego bola. Failed to login, nie zdziwiło mnie to. Wchodzę w appdata otwieram wcześniej zrobiony folder o tej jebaneeej nazwie BoL. A tam chuuuj, dupaa, i kamieni kupa. Ni ma nic. Mówię no no kurwaa... I powiedzcie mi czy byście się nie zdenerwowali? Już nie chodzi mi o to żeby grać na tym c**jostwie, tylko o tyle żeby to odpalić po tylu dniach jebaniaa się z tym jebanym bolem. Skurwysynyy dali jakąś j***** baze żeby c**j wie po co się logować i kutwa się cieszą. Nie wiem co zrobić, może ktoś mi prześle cały ten folder z bolem bo mój zawiera ze 3 folsery i 4 pliki a wiem że jakby było dobrze to byłoby ich więcej. Przepraszam też za wylgaryzmy ale już nerwy mi puszczają..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...